19 december 2012

Begreppet mångkultur är verkligen missvisande

En vanlig åsikt är att anhängare av mångkultur vill ge islam plats i samhället medan motståndarna varnar för islam. Men det kompliceras av att islam själv överhuvudtaget inte vill ha någon mångkultur utan är en ideologi som är fiende till mångkulturella samhällen.

"Således, delningen av Indien 1947 var något som sydasiatiska muslimer påtvingade hinduer, sikher och kristna (och dödade en miljon och tvingade cirka femton miljoner på flykt) eftersom de inte ville leva i ett mångkulturellt samhälle med dessa andra. Och som sitt livs mission ändrade Muhammed själv Arabien från ett levande mångkulturellt samhälle till ett monolitiskt islamiskt." Koenraad Elst

Så vilka är det i själva verket som är anhängare respektive motståndare till mångkultur? Ordet borde ju betyda motstånd mot islam, men används av makthavarna för att försköna islamiseringen.

Snart får vi se denna muslimska maktuppvisning på Malmös gågator igen: först män i bilar, sedan kvinnor med barnvagnar och sist unga män i gäng.

 

"Multikulti har vår politiskt korrekta elit propagerat för, men i stället har de gett oss monokulti. Antifascism har de predikat om, men i verkligheten har de importerat fascism."

2 Kommentarer:

Knute sa...

Oktober 1997 uppfördes Giuseppe Verdis opera Aida vid Drottning Hatsheptsuts urgamla tempel, med Suzanne Mubarak som värdinna, hustru till president Hosni Mubarak. En månad senare besökte hundratusentals turister templet.

Islamister angrep och mördade 58 av dem med slaktarknivar. En äldre japansk man fick magen uppskuren. En broschyr hittades i hans krop med texten “inga turister i Egypten”.

I president Morsis islamistiska Egypten kommer ingen Aida att kunna sättas upp vid Drottning Hatshpehtsuts tempel. Men Döden på Nilen kommer att var helt på sin plats.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/12/med-islamister-ved-magten-i-egypten.html

- - -

Efter Morsis tillträde som Egyptens president är många kopter på flykt ut ur landet. Islamisterna vill slutföra det som började med arabernas invasion år 639. Liknande planer som de har med Syriens kristna.

Knute sa...

Channel 4 News:

I stort sett all vapenhandel, narkotikahandel, slavhandel (prostitution och människosmuggling) i Europa kontrolleras av terror-organisationen islam. Trots att muslimerna ännu bara utgör 10 % av den europeiska befolkningen.

Samtidigt vet vi att muslimerna utgör mer än hälften av de intagna i europeiska fängelser. När går det upp för européerna att vi är under ett massivt angrepp från terror-organisationen islam?

Kommentar av Allan Hansen

http://snaphanen.dk/2012/12/19/hvilket-sverige-vil-du-have/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.