14 december 2012

Bostadsbristen hotar den svenska tillväxten

... men politikerna vill hellre prioritera bostäder till de nyanlända. I 135 av Sveriges 290 kommuner råder bostadsbrist och flera företag ser nu svårigheter i att expandera när tilltänkta nyanställningar kan frysa inne på grund av bristen på bostäder.

 

"Samtidigt som denna bostadsbrist hotar den svenska tillväxten, tvingar svenska ungdomar att bo hemma allt längre upp i åldrarna och svenska studenter att tacka nej till studier, jobbar nu länsstyrelser runt om i landet för att hitta bostäder till de allt fler nyanlända. Sedan tidigare har Migrationsverket skrivit avtal med kommunala hyresvärdar, men nu vill länsstyrelsen att man gör likadant med de privata." Pettersson

"Kolonialiseringen av Sverige fortsätter med i storleksordningen 80.000 – 100.000 beviljade uppehållstillstånd. Tre städer av Katrineholms storlek. Eller två stycken Borlänge. Per år. I år slås nytt rekord. Till och med sista oktober har 101.958 uppehållstillstånd beviljats i år. Det tyder på att siffran för hela 2012 kommer att hamna på mer än 122.000." Julia Caesar

     Läs mer: Pippi-ekonomin mister kraften

5 Kommentarer:

Knute sa...

Det är inte lögn:

21.673 kr i bidrag för ”nyanlända invandrare” – 6967 kr i pension till våra pensionärer

http://kentekeroth.se/2012/12/14/21-800-kr-i-bidrag-for-nyanlanda/

Anonym sa...

GPs ledare slår återigen rekord i ordbajseri!

Knute sa...

Tidningar och TV fortsätter med dåraktig envishet att hamra in en myt som för varje år blir alltmer lögnaktig. Kanske det låg en gnutta sanning i det för några årtionden sedan, men med nuvarande invandring från mindre utvecklade länder i den muslimska världen är det definitivt ett horribelt påstående:

"Med allt större försörjningsbörda får invandringen betydande positiva effekter."

http://www.gp.se/nyheter/ledare/1.1164039-mot-en-manniska

Försörjningsbörda? Visst, invandring till arbetslöshet och kriminalitet. Skattebetalarna får ännu fler att försörja.

Låga födelsetal är inget långsiktigt problem:

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/12/den-demografiska-bomben-ar-en-myt.html

Knute sa...

Ännu ett parti går in för nationellt självmord: Som bekant går Miljöpartiet in för helt fri invandring till Sverige, nu gör också Centern det.

Centern anser att Sverige ska var ett 'nybyggarland' med upp til 40 miljoner människor, de behöver inte vara svenskar, de ska bara tillhöra arten Homo Sapiens, för ‘det är inte skillnad på människor’.

http://snaphanen.dk/2012/12/15/endnu-et-parti-gar-ind-for-hurtigt-nationalt-selvmord/

Knute sa...

Brevväxling med det brittiska Skatteverket:

A man in Evesham has just had his Tax Return rejected by HMRC because he apparently answered one of the questions incorrectly.

In response to the question ‘Do you have anyone dependant on you?’ the man wrote:-

“2.1 million illegal immigrants, 1.1 million crackheads, 4.4 million unemployable Jeremy Kyle scroungers, 90,000 criminals in over 85 prisons, plus 649 self serving lying ponces in our Parliament and the entire European Commission”.

The HMRC stated that the response he gave was unacceptable.

The man’s response back to HMRC was “Who did I miss out?

http://hodja.wordpress.com/2012/12/16/korrespondance-med-det-britiske-skattevaesen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.