13 december 2012

Det kommer att bli blod....

               

Michigans guvernör Rick Snyder signerade "Right to Work"-lagen, vilket innebär att man har rätt att arbeta utan att vara medlem i facket och betala deras avgifter.
Fackens ledare och flåbusar hotade med att "Det kommer att bli blod" och det blev det verkligen när de visade vad de går för genom att attackera Steven Crowder, en journalist för Fox News.
Så här behandlar fackmedlemmar de personer som vågar motsätta sig deras åsikter.
(Den enda "rätt att välja" som Vänstern stöder är rätten till abort.)

Ilskan har pyrt i fack-kretsar och när Obama besökte Detroit för att diskutera ekonomin blåste han i stället upp glöden till full eldsvåda:

"De sk. rätt-till-arbete-lagar har ingenting att göra med ekonomi. De har allt att göra med politik. Vad de egentligen handlar om är att du har rätt att arbeta för lägre lön", sade denne man som aldrig haft ett riktigt jobb i hela sitt liv.  Ett arbete där han tvingats konkurrera eller ansvara för att driva något vinstgivande.
Han har aldrig behövt vara rädd att bli attackerad när  han försökt ta sig till jobbet och inte heller har han blivit spottad på av öl-magade skurkar bara för att han vill arbeta.

Facken har spelat ut sin roll för länge sedan. De enda de gör numera är att de tvingar medlemmarna att betala avgifter som sedan används för fack-bossarnas festande och för att muta D-politiker som i gengäld ger dem statliga kontrakt, fördelaktiga lagar och juridiskt skydd när de uppför sig som i videon ovan.

Ekonomisk frihet är den grundläggande rätten för varje människa att kontrollera sitt eget arbete och egendom. I ett ekonomiskt fritt samhälle är individer fria att arbeta, producera, konsumera och investera på vilket sätt de vill och det är denna frihet som ska skyddas av staten och den ska inte kunna stoppas av staten.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Världen är verkligen uppochner. Vilka är det som främst har fört fram fackföreningar och fri sjukvård? Kommunister och socialister. Hur har det gått till i dessa länder? Jo, I Lenins och Stalins paradis mördade man ungefär var fjärde människa (≈61 miljoner) som inte höll med eller som bara kunde tänkas hålla med eller som hade släktingar som inte höll med eller kunde tänkas inte hålla med eller hade ett yrke eller intellektuell förmåga att inte hålla med eller kunde tänkas att inte hålla med osv., osv. I KIna under Mao dödade man 38 miljoner av samma sort (dvs. oskyldiga) och lät 38 miljoner medvetet svälta ihjäl i kampen för det nya samhället med fackföreningar och fri sjukvård (det blev ett fängelse). Inalles har dessa samhällen mördat 212 miljoner (av dessa Hitler 20 miljoner), ungefär 4 gånger mer än som dött i alla krig. Så kampen för fackföreningen och den fria sjukvården är angelägen, kan man säga.
/SB

HazeP sa...

"Facken har spelat ut sin roll för länge sedan. De enda de gör numera är att de tvingar medlemmarna att betala avgifter som sedan används för fack-bossarnas festande och för att muta D-politiker som i gengäld ger dem statliga kontrakt, fördelaktiga lagar och juridiskt skydd när de uppför sig som i videon ovan."

Man kan också tillägga när det gäller Sverige: att lägga pengar på Expo och andra tankekontrollorgan, som ska "lära oss tänka rätt", bland annat när det gäller invandringspolitiken.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.