08 december 2012

Fiaskot i Doha succé för skitsnackarnas adel

     

Vilken sensation: De 17.000 delegaterna kom överens om ett ”KLIMATPAKET”. Ett mönster av självbedrägeri. Vad sägs om:

Förslag” att förlänga Kyotoavtalet, som inte gjort någon märkbar skillnad hittills. Förslag är inga beslut. Nonsens alltså.

Arbetsprogram” för ett nytt långsiktigt ”miljöavtal”. Inte ”utsläpp” nu längre. Miljö finns det ju alltid mycket att göra något åt, på allvar. Det kan var och en välja vad man vill bidra till. Inte rent nonsens, men meningslöst utan detaljer.

”Modell för att hantera långsiktiga klimatskador”. Helt utan specifikation betyder det bara mer skitsnack på fler kongresser. Så länge skattebetalarna står för kostnaderna blir det ju ändå lite roligt.

Deklaration om jämställdhet i klimatarbetet”. Sagt i ett arabland betyder inte något alls. Kvinnor är alltid underställda männen, för det har Mohammed sagt att Allah bestämt.


     

Jag har hittat något DU kan göra för att bryta den vanvettiga propagandan för lögnerna om koldioxidens farlighet. Gå in här.

Blir vi många att skriva under kanske byråkraterna läser hela inlagan och börjar tänka efter. Programmet det handlar om hittar du här

Gå in 24 minuter och titta i en kvart. Det handlar bara om hur fort vi skall springa. Möjligheten att vi springer åt fel håll får inte nämnas.

Anmäl dig till listan !

Reale Pelle

 -----------------------
 Rättelse och uppdatering :

Jag hade för brått igår, då jag trodde att Lena Eks rapport på lördagens morgon avsåg slutresultatet efter nattmanglingen. Det låg inte inom sannolikhetens ram att bekväma, överbetalda byråkrater och politiker skulle jobba mer övertid. Men nattmanglingen fortsatte hela lördagen. Paniken var stor över risken att Doha skulle gå till historien som ett TOTALT FIASKO.

Till slut lyckades man trötta ur delegaterna till tio länder, så att de utmattade signerade en förlängning av Kyoto-protokollet. De 27 i EU hade beslutat så innan konferensen började. Det blev således 37 länder av 195 som skrev på.

Men verkan blir obetydlig. Avtalet innehåller inga minskningar av utsläppen. De största länderna, USA och Kina, är inte med. USA har minskat lite under det senaste decenniet, men Kina har mer än fördubblat sina utsläpp. De drar igång flera nya kolkraftverk VARJE MÅNAD.

Men fiaskot blev inte TOTALT. Man fick ihop ett fikonlöv att gömma sig bakom.

Så livet går vidare utan större problem. Koldioxiden gör ju inget som nån kan märka visar de senaste 16 åren, då ingen som helst uppvärmning skett. Och skattebetalarna får väl vara nöjda med att de kom undan med bara resekostnaderna för delegaterna. Det hade varit etter värre om det blivit några beslut på allvar.

De stora tidningarna tycks inte se det som någon större nyhet. De har inte Doha på förstasidan.

2 Kommentarer:

Errbe sa...

Hål på den uppblåsta ballongen i Doha !

Den noble engelske lorden Monckton of Brenchley stack hål på ballongen med koldioxidskräck i ett tal på en minut. Med elegant artighet sa han i plenum:

”Det har inte skett någon uppvärmning under 16 av de 18 år som dessa tröttsamma spektakel pågått.

Det är åtminstone tio gånger så kostnadseffektivt att konstatera hur mycken global uppvärmning som sker och sedan anpassa sig på ett beslutsamt sätt till den skada den kan göra, hellre än att spendera en enda cent på fåfänga försök att mildra den.

En oberoende vetenskaplig utredning borde fastställa om FN:s klimatkonferenser fortfarande är riktade åt rätt håll.”

Han frågar om FN springer åt rätt håll !

När församlingen efter en stund fattat vad detta betyder utbröt ett allmänt buande. Monckton lämnade då hallen. Pressen påstår att han blev utkastad. Men han blev vänligt och korrekt bemött av vakterna, som hade svårt att hålla sig för skratt. Han överlämnade sitt passerkort utan konflikt.

Varför ljuger media så ofta när det gäller klimatet ?

Titta här:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mwjC-MMKwRY

Knute sa...

I den tidligere regering støttede Dansk Folkeparti Bjørn Lomborgs institut med et par millioner kroner. Lomborg er netop blevet hædret, som en af Verdens største tænkere i disse år, for hans banebrydende ideer.

Men regeringen fjernede al støtte, da han satte spørgsmålstegn ved miljøindsatsen og spurgte om nytten af miljøskatterne står mål med omkostningerne.

http://mortendreyer.blogspot.se/2012/12/raf-sttter-klovne-pa-bekostning-af.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.