04 december 2012

FN - ett världsomfattande hyckleri

I åratal har FN visat att det styrs av en majoritet av diktaturer och tyranner som stöder terrorism och antisemitism. Att göra Libyen till medlem i Rådet för mänskliga rättigheter och ge Iran en plats i kommittén för kvinnors rättigheter är anledning nog att avskaffa hela FN-spektaklet.

     

Den senaste demonstrationen är att utse "Palestina" till en icke-medlemsstat. Hur i hela  världen kan man hävda att man bekämpar terrorism när man just meddelat att två terrorist-regimer bör åtnjuta suveränitet?
Visserligen ger inte erkännandet någon verklig laglig makt,  men resolutionen ger stöd för arabernas verkliga strävan -  att eliminera Israel.

Arabernas mål har aldrig varit en palestinsk stat. Vad de hela tiden varit ute efter är att förstöra den judiska staten.  De har flera gånger erbjuds status att bli en egen stat tillsammans med en judisk stat - 1937 (Peel kommissionen), 1947 (FNs delningsplan), 2000 (Barak / Clintons plan) eller 2008 (Olmerts plan) - men de tackade nej.

Jag kan höra protester nu som "Ja, men judarna stal palestinskt land".
Det beror helt och hållet på när man startar tideräkningen - ortodoxa judar kan också säga att "Araberna stal vårt land".
Samma argument kan göras för Amerika.  Man kan säga att européer stal indianernas land, så därför bör alla vita amerikaner packa ihop och flytta tillbaka till Europa. Det är fullständigt absurt och bara de verkliga amerika-hatarna skulle komma på den tanken.

Man måste hantera dagens förhållanden och verklighet och Israel är en realitet som inte kan önskas bort. Att attackera dem är också lönlöst.

PS. Yasser Arafat var egyptier, visste ni det?

15 Kommentarer:

Anonym sa...

FN är bara ett misslyckat Illuminati projekt

Knute sa...

Planerna på 3000 nya bostäder i östra Jerusalem och på Västbanken "upprör" horden av vänsternazister i media och politik, för att inte tala om alla kommunistbloggar.

Alla de människor som förargar sig över nya byggnader, projekt och planer för Jerusalem verkar glömma ett grundläggande faktum: Jerusalem är en modern, levande, växande stad, inte ett fossilt museiföremål.

Anonym sa...

Den första nyhet jag tydligt kommer ihåg från min barndom var "sexdagarskriget" 1967 (aka "1967 års arab-israeliska krig" eller "tredje arab-israeliska kriget"). Jag var tio år gammal. Jag förstod inte bakgrunden då (och inte nu heller) men jag minns TV-bilderna.

Sedan dess - nu i över 45 år – har jag i stort sett dagligen matats med spekulationer, förhoppningar, propaganda, debatter, rykten, antaganden, analyser om och av och kring "mellanösternkonflikten". Kanske några smulor fakta letat sig in i flödet också, men det skall jag låta vara osagt. Med så mycket "fredsförhandlingar" borde det ju vara det fridfullaste området på planeten.

Jag är så ohyggligt less på det. Och börjar snart tro på en förklaring som skulle innebära att min kommentar troligen modererades bort.

/ R. Abble

Knute sa...

På Västbanken bor 300.000 judar. Efter 45 år, är det någon mening med att fortfarande kalla dem bosättare?

Det är inte längre en ockupation. Det är en realitet och en eventuell framtida palestinsk stat kan inte bygga på att folk tvingas lämna sina hem. Det enda rimliga är att bosättningarna skulle kunna finnas kvar. Araber får bo i Israel, varför inte judar i arabiska länder.

Knute sa...

Vägen till helvetet är stenlagd med FN-konventioner

"Konventionerne, der har forvandlet de fleste vestlige lande til lejre for indsmulet overskudsbefolkning fra den tredje verden, med dertil hørende bander af socialbedragere, narkogangstere, voldsmænd og seksualforbrydere, er selve manifestet på vores magteliters forræderiske vanvid.

Hele den her forestilling, hvor “fromme” journalister tvinger “fromme” politikere til “ekstra fromhed” eller tab af “fromheds”-status og diverse udstukne ben i ministerier og komiteer, er til at brække sig over. I lårtykke stråler. En slags perverst forskruet religiøst teater for en lovreligiøs selvmordskult, der har bemægtiget sig statsapparatet.

Meningen er selvfølgelig at vi skal blive oprørte og truede på vores “anstændighed” og kræve bodsgang via “ekstra-ekstra fromhed” i form af mere kannibalistisk “menneskeret”.

Kommentar av Prudentius

http://snaphanen.dk/2012/12/04/en-gang-til-for-prins-knud-konventionen-imod-statsloshed/

Anonym sa...

om nu palestina är muslimernasland och att judarna ockuperar det..Då är frågan vad gjorde Romarna med muslimerna på jesus tid(Jesus var jude) och inte på något ställe i biblen kan man läsa om muslimerna..var där inte några muslimer i palestina??vem ockuperar då vems land??

Berit sa...

Muḥammad, född omkring år 570 i Mekka som Muḥammad ibn ‘Abdullâh, död 8 juni 632 i Medina i nuvarande Saudiarabien

Anonym sa...

fyfan vad dålig jämförelser , det är inte så att man stal landet för tusentals år sedan , det hände för mindre än 70 år sedan och man fortsätter att ockupera mer mark och etnisk rensa palestiner från deras hem, samtidigt har man utfört etniska rensningar sedan al nakba dagen. man kan inte glömma att israel också ligger i arabiens hjärta, Här är några citat . "This country exists as the fulfillment of a promise made by God Himself. It would be ridiculous to ask it to account for its legitimacy."
~ Golda Meir, Prime Minister of Israel 1969-1974, Le Monde, 1971-10-15
"If I was an Arab leader I would never make [peace] with Israel. That is natural: we have taken their country."
"If I were an Arab leader, I would never sign an agreement with Israel. It is normal; we have taken their country. It is true God promised it to us, but how could that interest them? Our God is not theirs. There has been Anti-Semitism, the Nazis, Hitler, Auschwitz, but was that their fault? They see but one thing: we have come and we have stolen their country. Why would they accept that?"
~ David Ben Gurion, Prime Minister of Israel 1948-1963, 1948-06
"One million Arabs are not worth a Jewish fingernail."
~ Rabbi Ya'acov Perin in his eulogy at the funeral of mass murderer Dr. Baruch Goldstein (Cited in the New York Times, 1994-02-28)
"Israeli lives are worth more than Palestinian ones."
~ Ehud Olmert, acting Prime Minister of Israel 2006- 2006-06-23 "We must expel Arabs and take their places."
~ David Ben Gurion, Prime Minister of Israel 1948-1963, 1937, Ben Gurion and the Palestine Arabs, Oxford University Press, 1985.

"Israel should have exploited the repression of the demonstrations in China, when world attention focused on that country, to carry out mass expulsions among the Arabs of the territories."
Benyamin Netanyahu, Prime Minister of Israel then Israeli Deputy Foreign Minister, speaking to students at Bar Ilan University, from the Israeli journal Hotam, 1989-11-24.
hur du kan sympatisera med sådana människor är ju är befängt

Ann-Marie sa...

Sista anonym: Svara på frågorna som är i bilden, om du kan.

http://everykindapeople.blogspot.com/2012/11/funderar-du-pa-att-ta-semester.html

Knute sa...

I Jerusalem år 1844 fanns 7129 judar, 5760 muslimer, 3390 kristna. Den populära historien om Palestina är således en myt.

I början av 1882 bosatte sig fyrtio judiska familjer vid Rishon L'Tzion. Fyra hundra arabiska familjer slog sig ned runt om dem. Några av de arabiska familjerna var beduiner. Några kom från Egypten.

Araberna flyttade till de judiska områdena i Palestina för att få arbete som möjliggjordes av judiska investeringar och företagsamhet.

http://synopsis-olsen.blogspot.se/2012/11/palstinas-historie-ret-og-vrang.html

Jag citerar en kommentar av SB:

Faktum är att efter Jerusalems förstörelse år 70 e. Kr. då den judiska befolkningen fördrevs förföll staden och landet mer och mer och utgjorde slutligen ett helt ödelagt och sumpigt område, där det var svårt att bo för den endemiskt spridda malarian.
1697 skriver en franciskaner-munk att "det är sorgligt att se en sådan stad. Vi såg ingenting annat än sten, törnen och öken." I mitten av 1700-talet skrev den brittiska arkeologen att Palestina "saknade folk som kunde odla jorden".
1793 hävdade Greve Constantine F. Volney att Jerusalems befolkning var mindre än 14.000, Hebron 900 och Betlehem 600 vuxna män.

Jerusalems befolkning:

1844:-Judar 7.129 Muslimer 5.760 Kristna 3.390
1896:-Judar 28.112 Muslimer 8.560 Kristna 8.748
1922:-Judar 33.971 Muslimer 13.413 Kristna 14.699
1948:-Judar 100.000 Muslimer 40.000 Kristna 25.000
1967:-Judar 195.700 Muslimer 54.963 Kristna 12.640
1983:-Judar 300.000 Muslimer 105.000 Kristna 15.000

När det gäller hela Palestina så rapporterade resenärer att de 1817-1818 inte såg en enda båt på Tiberias sjön och 1835 rapporterade en fransk poet, Alphonse de Lamartine, att man utanför Jerusalem inte kunde se något levande, inga levande ljud osv.
Mellan 1840 och 1880 verkade området dessutom ha stagnerat och de Haas skriver om Palestina att det var "tomt, tyst, ödelagt och förstört". 1878 börjar så en muslimsk immigration till Palestina av 141.000 muslimer på grund av svåra förhållanden av Circassianer, algerier, egyptier, druser, turkar, kurder, bosnier och andra.
Mycket mera om detta står att läsa i f.d. muslimen och PLO-terroristen Walid Shoebats utmärkta bok "Why I left Jihad" i vilken han grundligt går igenom alla dokument. Hans slutsats är att det aldrig funnits ett palestiskt folk som bott i detta område utan att de nuvarande palestinierna är människor från vida ikring som förmåtts flytta dit för att utgöra ett hot mot Israel.
/SB

http://everykindapeople.blogspot.se/2012/11/minnesdagen-av-kristallnatten-invaderas.html

pela68 sa...

"Palestina" är förvisso ockuperat.- Av arabiska muslimer!

Anonym sa...

Så det är rätt att ockupera ett land bara men gör det för länge sedan ?Men om vi tittar på Östbanken(Jordanien)Som var den stora delen av Palestina som Britterna gav bort till en Prins från Mekka .Palestinamandatet. År 1921 delades detta mandat i två delar varvid området öster om Jordanfloden blev Emiratet Transjordanien och Abdullah Ibn Hussein, son till sharif Hussein ibn Ali i Mekka, insattes som emir..Varför hör vi inget om detta stulna landet?Här är inte palestinier välkommna som medborgare (trots att man tog Jordaniensflagga minus Stjärnan till sin egen)..Men detta handlar inte om land det handlar om Dar Al Islam :Dar al-Islam is also known and referred to as Dar al-Salam, or house/abode of Peace. The term appears in the Koran in 10.25 an 6.127 as a name of Paradise.
According to Abu Hanifa, considered to be the originator of the concept, the two requirements for a country to be part of Dar al-Islam are:
Muslims must be able to enjoy peace and security with and within this country.
It has common frontiers with some Muslim countries.(Det är här det blir fel med en Judisk granstat) have war with, in the matter of worship and the protection of the faithful and Dhimmis. Territories that do have a treaty of nonaggression or peace with Muslims are called dar al-ahd or dar al-sulh..I detta Dar Al Islam ska andra människor leva i ett Apharthaid system som Dhimmis."Etniska rensningar sedan al nakba dagen"..Muhammad's war against the Jews of Khaybar (628)Så vi vet att där levde judar i Saudiarabien på Mohammeds tid.I dag är Saudiarabien Etniskt rensat från judar .Jewish populations in Muslim countries innan 1948 var 1 miljon i dag lever under 19.000 judar i Muslimska länder (En etnisk rensning som Adolf skulle vara nöjd med)..I Gaza har det levt judar i tusentalsår .I dag är det etniskt rensat.Nu vill man Etnisk rensa Östar Jerusalem som aldrig varigt huvudstad i ett Muslimskt land eller Kalifiat..Man vill även etniskt rensa Samarien och Juden där det levt judar i tusentalsår .Så kom inte och prata om någon etnisk rensning !!

I Koranens beskrivning av Muhammeds nattliga resa (isra') står det: "(Gud) tar sin tjänare (det vill säga Muhammed) på natten från den heliga moskén till moskén som ligger längst bort"
Tyvärr var där ingen moske i Jerusalem vid denna tidpunkt !Så ni är i fel stad!

Berit sa...

Om muslimer uppför sig kan de " enjoy peace and security" i stort sett överallt i världen,men de har en annan definition av "peace" än vad de flesta andra har.

En mängd länder består av områden de ockuperat och vunnit i krig. Om det är "rätt" eller inte är oväsentligt, det är bara så det är.
Om FN har rätt och ser det som sin plikt att lägga sig i dispyter mellan grupper borde man se till att Cypern blir en nation, likaså Falklandsöarna och Maldiverna samt de borde dra upp nya gränser mellan Ryssland och Georgien?
Kina kan införliva Taiwan och Syrien, Iran, Nordkorea och Kuba kan bestämma vilka delar av Turkiet,Syrien och Irak som ska styras av kurder? Spanien och Kataloniens problem bör diskuteras också och varför inte se till att samerna får ett eget land i norra Norge, Sverige och Finland? Jämtland borde kanske tillhöra Norge eller bli en egen republik?

Den 14 maj 1948, den dag då det brittiska mandatet över Palestina löpt ut, samlades det judiska folkets råd vid Tel Avivs museum, och godkände den proklamation som förklarade upprättandet av staten Israel. Den nya staten erkändes den natten av USA och tre dagar senare av Sovjetunionen.
United Nations General Assembly röstade 33 för och 13 mot. 10 länder avstod och 1 var frånvarande. Sverige, Danmark och Norge röstade för!
Den 1947 FN partition delade området i tre enheter: en judisk stat, en arabisk stat och en internationell zon runt Jerusalem.
FN: s resolution 181, definierade en uppgörelse av gränserna för bosättningar och skapade både ett judisk och ett palestinsk hemland.

Den 15 maj 1948 utfärdade arabstaterna sitt svar och arabiska arméer invaderade Israel och det första arabisk-israeliska kriget började.

Knute sa...

Islams sjuka dödskultur: En syrisk pojke gräver sin egen grav i förväntan om att bli martyr

http://hodja.wordpress.com/2012/12/02/islams-syge-dodskultur-en-syrisk-dreng-graver-sin-egen-grav-i-forventning-om-at-blive-martyr/

Anonym sa...

1963 bildas PLO..varför krävde PLO inte att ockuptionen av västbanken skulle upphöra?varför fick den frågan vänta tills efter 1967??

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.