19 december 2012

GalenskapMedan liberala dumbommar - ivrigt påhejade av journalister -  fokuserar på hur man ska kunna förbjuda redskap gjorda av plast och metall finns den verkliga orsaken tydligen alldeles framför deras okunniga och oärliga ögon.

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Jag tror att det ligger väldigt mycket i det de visar här.
Ett exempel: Det är vanligt att kriminella inför rån od. äter lugnande mediciner, t.ex. Rohypnol, som de kommit över på gatan av någon som fått stora mängder utskrivna av en läkare. När de skall begå t.ex. ett väpnat rån är det många som av nervositet får så hög hjärtfrekvens och darrar så mycket att de knappt kan hålla i vapnet och genomföra rånet. Det har då varit begärligt för dem att stoppa i sig Rohypnol eftersom de då känner sig helt ko-lugna. Det har dock visat sig att detta lugn också innebär en viss sorts likgiltighet och känslolöshet. I många av de mest bestialiska och meningslösa dåd har man funnit inverkan av Rohypnol. Men deras likgiltighet för vad de under denna påverkan gör mot andra människor har också inneburit en likgiltighet och omdömeslöshet om sig själva. De bryr sig inte om att alla ser dem, att de spelas in på övervakningskameror, och skyndar sig inte iväg efter dådet utan går lugnt därifrån. Det har inneburit att hela rånarligan lätt tas fast och har fått många kriminella ledare att förbjuda sina medbrottslingar att ta det lugnande medlet (Rohypnol) inför olika kupper.
I likgiltigheten hos skolskytten gissar man sig till liknande påverkan förstås + Prozak som hos många ungdomar ger en intensiv självmordsimpuls.
Men det är klart att psykiatrarna har en stor del av skuld i detta. De är helt i händerna på läkemedelsbolagen som tjänar stora pengar på dessa livsfarliga preparat.
/SB

Ann-Marie sa...

Som jag skrev under någon annan artikel, kolla upp vilka läkemedel dessa stackars satar är på och där har du anledningen och det är inte tillgången på vapen som gör dom galna.
Om det vore tillgången på vapen som gjorde folk galna hade det varit slutet på mänskligheten.

Knute sa...

President Obamas känslomässiga reaktion på händelsen och hans löfte att ta itu med frågan har fått vapenförsäljningen att öka astronomiskt.

http://www.usatoday.com/story/news/nation/2012/12/17/gun-sales-brisk-connecticut-shooting/1775707/

Anonym sa...

Knute
Han vill väl bara dra bort uppmärksamheten från Benghazi-förhören, samtidigt som han vill avväpna befolkningen inför Black Panther-rörelsens angrepp.
När Lenin och bolsjevikerna väl kom till makten arbetade de intensivt för att på mycket kort tid ta kontrollen över alla vapen och genomföra sitt program. Jag tror att Obama tänker i samma banor.
/SB

Berit sa...

På samma sätt som Obamacare inte har någonting att göra med hälsa och lagen om utsläpp inte har någonting att göra med den så kallade globala uppvärmning; - lagar när det gäller innehav av vapen har ingenting att göra med att "rädda barns liv "
De som säger att laglydiga medborgare inte behöver vapen är antingen oärliga eller dumma.

E. Nough sa...

"Before a standing army can rule, the people must be disarmed; as they are in almost every kingdom in Europe. The supreme power in America cannot enforce unjust laws by the sword; because the whole body of the people are armed...." - Noah Webster, An Examination of the Leading Principles of the Federal Constitution, 1787

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.