17 december 2012

Hjärnskakning?


Hörde på nyheterna förra veckan att Hillary Clinton var sjuk. Att hon halkat på ett bananskal och fått hjärnskakning.   Det är en av anledningarna till att hon inte har kunnat vittna i Benghazi-skandalen. En källa säger att  hon var djupt orolig och kontaktade läkare:  "Doktorn, ta en titt på mig. När jag vaknade i morse tog jag en titt i spegeln och såg mitt stripiga hår, min flammiga hud och mina blodsprängda ögon som stod ut och jag ser så sliten ut.. Vad är det för fel på mig? "

Läkaren tittade på henne och sa: "Den goda nyheten är att det är inget fel på din syn."

Skämt åsido, det verkar som man försöker hitta på en anledning, så att Ms. Clinton inte ska behöva vittna och det kommer i så fall inte som någon överraskning.

Det verkar som Susan Rice var dumbommen utsedd att göra bort sig trots att hon borde ha varit i stånd att veta att det hon sade vid intervjuerna inte var sant.

Men det är just så här som paret Clinton gör. De skickar fram andra att ljuga för deras räkning och  seglar sedan oskadda vidare, medan någon annan tar på sig skulden.
Detta speciella fall har kostat Rice positionen som utrikesminister, den position som tyvärr ockuperats av Ms Clinton, som nu börjar sina förberedelser för att ställa upp som presidentkandidat om fyra år.

8 Kommentarer:

Anonym sa...

Det hade varit intressant om grävande journalister hade tagit reda på vad för slags vapen eller redskap obama använde för att slå clinton i huvudet?

Ann-Marie sa...

Nu är jag elak men hela kärringen är en enda stor hjärnskakning från början till slut....

Anonym sa...

Skulle tro att hon har ramlat många gånger och slagit huvudet i stengolvet.
//Arne.

Anonym sa...

Det är fasansfullt att inse hur korrumperade vissa politiker är. Stevens lär ha varit en personlig vän till Hillary. Ändå kan hon sitta i Vita Huset och åse hur Obama överger Stevens och 30 andra personer för att låta dem avsiktligt dö för terroristernas kulor och skändningar. Dagen efter går hon ut och förnekar vad hon just sett på online-videon för att skydda Obama. Därefter gör hon allt för att slippa ställa upp i senatsförhören och hoppas genom mängder av tricks kunna skjuta på detta till efter jul- och nyår. Och Bill Clinton, som kände till allt detta, går i valet ut och ljuger och säger att Obama är en fantastisk president.
Hur kan man, som Hillary Clinton, vilja bli nästa president efter att ha deltagit i något sådant här?
/SB

Knute sa...

Obama kunde ha räddat de fyra amerikaner som blev mördade i Benghazi. Han gav order om ”stand down” när militären begärde att få ingripa. Det är därför Hillary Clinton försöker slippa vittna, hon vill inte svärta sitt rykte eftersom hon aspirerar på att bli nästa president.

Anonym sa...

HEJA, HEJA E.K.P.
Vad ni är bra.

Knute sa...

Tack för uppskattningen!

Knute sa...

Obama höll begravningstal för en senator och omnämnde sig själv 62 gånger.

Remember that no matter what, it’s always about the Chicago Jesus.

http://tundratabloids.com/2012/12/obama-gives-eulogy-for-war-hero-refers-to-himself-62-times.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.