16 december 2012

Intervju med Imran Firasat, skaparen av filmen The Innocent Prophet

Imran Firasat är en pakistansk ex-muslim som nu bor i Spanien. Han samarbetade med pastor Terry Jones om filmen The Innocent Prophet, som släpptes igår.

Efter påtryckningar från den spanska regeringen som hotade med utvisning till Pakistan, distanserade sig Firasat från lanseringen av filmen. Nedan följer en intervju med honom som visades i torsdags på spansk TV.


 


Vlad Tepes: "Är det inte underligt att intervjuaren förutsätter att kritik av islam är ett så stort brott att USA skulle begära att filmaren skulle utlämnas? Trots USA:s konstitution samt att denna film gjordes utanför USA?"

Svaret heter, antar jag, Obama. Denne såg ju till att Nakoula Basseley Nakoula, producent av YouTube-videon Innocence of Muslims, hamnade i fängelse. Förevändningen var att han skulle ha överträtt skyddstillsyn, något som normalt sett knappt ger något straff men nu gav ett års fängelse.


Passa på att se filmen av Imran Firasat och pastor Jones innan den försvinner från YouTube:


 

"Det är dags att skingra alla tvivel och acceptera att Muhammed inte var en profet men en gangster, mördare, missbrukare av barn och självutnämnd profet."

3 Kommentarer:

Arlav sa...

Har man ännu klurat ut detta:
1. Är Obama muslim - eller inte?
2. Är han verkligen född på US mark?

Jar inte fått det klart för mig, men Obama verkar misstänkt positiv till islam..

Knute sa...

Muslim genom sin kenyanske far och sin indonesiske styvfar, bär en ring med den islamiska trosbekännelsen ingraverad. Samt mycket positiv till Muslimska brödraskapet och den arabiska "våren".

Förfalskat födelsebevis och förfalskat social security-nummer plus en massa annat. En lögnens mästare. Lögner, taqqya, lär få användas av muslimer gentemot icke-muslimer om det gagnar islam.

Knute sa...

Spanskt mod finns tydligen bara i tjurfäktningsarenan...

Spanien har tilbagekaldt asyl til en konvertit fra Islam og vil sende ham til Pakistan

Kan du huske You-tube preview-filmen, som Obama & Co påstod var årsagen til at et amerikansk konsulat i Libyen blev angrebet ?
Stemmen bag filmen kommer fra Imran Firsat, en tidligere muslim, der nu er konverteret til kristemdom.
Denne “frækhed” – at udnytte sin ytringsfrihed til at fortælle verdenen om muslimernes idealmand (Muhammed) – kan man da ikke have i en “demokratisk” land som Spanien. Han må selvfølgelig straffes.

http://hodja.wordpress.com/2013/09/29/spansk-mod-findes-abenbart-kun-i-tyrearenaen/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.