31 december 2012

Män är som katter, tydligen

Jag vet inte om Swaziland har tagits över av muslimer, så som skett på många ställen i Afrika, men när och om det händer kommer befolkningen knappast att märka någon skillnad. De har beslutat att sätta stopp för våldtäkt genom att förbjuda "provocerande" klädsel. Kvinnor i minikjolar, djupa urringningar och bara midjor riskerar halvårs fängelse.

Om det är islam som styr eller vänsterliberaler spelar ingen större roll. Ingen av dem anser att man kan kräva att människor har självkontroll vare sig det gäller lättklädda kvinnor - eller vapen.


En av de mest kända muslimska ledarna i Australien liknar obeslöjade kvinnor vid "obetäckt kött". Uttalandet kom under en debatt i England angående om kvinnor ska bära slöja eller inte.
Imamen sade: Om man lägger ut en bit kött utomhus ...utan att täcka det och katterna kommer och äter...vems fel är det? är det kattens eller den som placerade köttet utomhus?
"Det obetäckta köttet är problemet. Om kvinnan var i sitt hem, i sitt rum, i sin slöja skulle inte problemet uppstå."


Det finns alltför många människor vars lycka består i att kontrollera andra. De söker aktivt efter missgärningar och karakteriserar dessa som norm, så att dessa gärningar kan ligga till grund för en frihets-dödande lag.  I många fall försöker man placera det moraliska ansvaret på ett livlöst objekt, som man nu gör när det gäller privatägda skjutvapen.
Alltför många vilseleder sig själva och tror att totalitär kontroll av medborgarna är svaret,  i stället för att erkänna att människor är ansvariga - men döda ting är det inte. Och vår politiska elit tar varje tillfälle i akt för att öka sin makt.

3 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Typer som inte kan hålla "snorren i brallan" är inte värda att kallas för män.
Det är ju fullständigt sjukt att vi kvinnor inte kan klä oss som vi vill utan att vissa tar det som en invit att vi vill bli våldtagna!!! Vi ska kunna gå ut nakna utan att något sådant händer!!!!
Men, det hela kan vi ju tacka en viss "religion" för!!

Anonym sa...

Intressant medgivande av imamen, en våldtäktsmuslim har en hjärna i klass med en katt.

Anonym sa...

Det är ju detta som skiljer människor och djur åt. Djur kan inte genom medvetna beslut frigöra sig från sina instinktsbeteenden. Ett rovdjur är ett rovdjur och kommer alltid att vara ett sådant. En människa däremot kan genom sin fria vilja själv välja hur hon skall bete sig, som en extremt grym seriemördare eller som Jesus, beroende på vilken moral hon bekänner sig till.
Imamen här bevisar bara vad vi redan visste: att muslimer frånkänner sig rätten och förmågan att själva fatta sina egna individuella beslut. De blir då en slags mänskliga robotar, som antingen gör vad imamen säger till dem eller vad de instinktiva rovdjursbeetendet förmår dem till, även om detta ligger bortom det som vi betraktar som mänsklig moral. Och deras argumentering är verkligen löjeväckande: Det är offret som är den skyldiga - inte förövaren.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.