15 december 2012

Söndra och Härska

Det var närmare 50 år sedan som lagen om Rätten att rösta i Amerika stadfästes, men när Amerika röstar idag, vet inte marknadsundersökarna hur snabbt de ska kunna dela upp väljarna efter hudfärg. Och det tog bara några minuter innan media konstaterade att Republicans var "alltför vita".
Ingen kan slå Democrats när det gäller social uppdelning. Det man belönar får man mer av.  Så länge vissa väljare är nöjda med att betalas för att stödja politiska åtgärder som baseras på deras hudfärg eller det land där de föddes,  kommer aldrig deras ekonomiska möjligheter att förbättras.

Susan Rice har annonserat att hon inte tänker ställa upp som kandidat och överta jobbet efter Hillary Clinton.
Media slår upp det som en världsnyhet och MSNBC, Andrea Mitchell säger: "Detta kommer inte att hjälpa Republicans...det faktum att en kvinna som dessutom är färgad har tvingats dra tillbaka sitt namn även innan hon nominerats..."
Ingenstans säger Mitchell att den verkliga anledningen är Susan Rices dåliga omdöme när hon beslutade att figurera på alla TV-shower och ljuga om attacken i Bengahzi.

"Räkna-mina-bananer-Harry Belafonte"  visar sina marxist-sympatier vad gäller Obama och ge lite vänliga råd  under en intervju med Al Sharpton.
Banan-Harrys anser att Obamas framtidsplaner för nationen är helt fantastiska, (från 16 trillioner i skuld till över 20 trillioner under de närmaste 4 åren). Belafonte hävdar att det är rasistiskt att motsätta sig Obamas planer och att han  borde styra som en tredje världen diktator och kasta de politiska motståndarna i fängelse.

"Tänk att det kan finnas sådana här förhindrande angrepp från riktigt korrupta människor som sitter och försöker motarbeta folkets vilja och det mandat som givits till Barack Obama och jag vet inte vad mer de vill ha.  Det enda som återstår för Barack Obama att göra,  är att fungera som en tredje världen diktator och stoppa alla dessa killar i fängelse."

Al Sharpton hörs skratta i bakgrunden så han tycker säkert också att det är en bra idé.

Tänk om någon  George Bush-älskare på sin tid hade föreslagit under en TV intervju att Nancy Pelosi och Harry Reid skulle arresterats för att de hade andra åsikter än Bush?

.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Inlägget borde gett en utförlig och förklarande ledare i våra skattefinansierade "riksblaskor". Tystnaden ett klart bevis på hur vänsterkorrumperat svenska media är!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.