20 december 2012

Sveriges Televisions Julspecial

... handlade om Sverigedemokraterna. Bland annat ställdes viktiga frågor som "Zlatan gjorde ett fantastiskt mål och ändå ökar SD i mätningarna, varför då?" och "Jag läste på nätet att många SD-väljare spelar banjo, stämmer det?" Samt julbudskapet "Om vi bara kunde lära oss att tänka rätt skulle våldsbrottsligheten kunna fortsätta öka till rent astronomiska nivåer utan att SD får en enda röst".


 

   Från Affes Statistik-blogg via MXp

2 Kommentarer:

Knute sa...

Aftonbladets kulturredaktör Åsa Linderborg skrev i går en artikel, Förföljd av hatet, där hon citerar den nätpöbel vars förföljelse hon drabbats av, och som hon själv varit med om att skapa genom att bunta ihop alla vars åsikter ligger till höger om Joseph Stalin, och kalla dem för nazister.

Inte fullt så drastiskt uttrycker sig dock inte Snaphanen, hans insiktsfulla analys andas en viss medkänsla med Linderborg. Läs här:

http://snaphanen.dk/2012/12/21/stanken-af-radden-kloak-2/

Knute sa...

Göteborg: en arabisk mobb jagar, slår ned och sparkar en ensam flicka. Ett gäng försöker bränna en svensk flagga. Stenkastning på förbipasserande, skolan och polisen. Svenska ungdomar flyr undan mobben och skolorna barrikaderar portarna.

http://jihadimalmo.blogspot.se/2012/12/de-islamistiska-kravallerna-i-goteborg.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.