28 december 2012

TV-gudstjänst med okristligt budskap

Människor i vår tid inklusive muslimer borde begripa att Muhammed inte är en bra förebild. Som han framställs i Koranen och Haditherna är han en avskyvärd mördare och våldtäktsman. På den tiden i den delen av världen sågs det uppenbarligen som god moral. Men det har satt de muslimska invandrarna i en fruktansvärd rävsax, som vår elit i kyrka, TV, politik (dumma, elaka, eller rentav finansierade av Saudiarabien?) inte ger dem en chans att komma loss ur, tvärtom uppmuntras shariapolisens skräckvälde:

Det kristna budskapet får inte längre stå ensamt när Danmarks TV sänder nyårsgudstjänst. En imam ska medverka med en “toleranspredikan”. Imamen i fråga har tidigare uttalat att “om en muslim inte ber om förlåtelse eller lär av sina fel, har man plikt att döda honom”. Vilket inte kan tolkas på annat sätt än att de som lämnar islam ska mördas.

Skjoldungen skriver: Tio minuter in på det nya året vill DDR låta hatpredikanten Naveed Baig förkunna sitt glada budskap - från en kyrka! Varefter församlingen skickar ut kvinnfolken, faller på knä och armbågar, bankar pannan i golvet och intonerar (utan musikackompanjemang!):

Vær velkommen, Allahs år, og velkommen Jihad! Denne nat, vil vi dyrke vort had, og voldta’ og myrde de vantro på rad. Allah-hu-akbar og velkommen her!

   Bli muhammedan och få en gratis resa till Mecka!

6 Kommentarer:

Anonym sa...

Hvis det er tilfældet, så er der kun at lukke for flimmerkassen.
Skal danskerne have deres Nytårsaften ødelagt ved at skulle se på en brægende gedeknipper, så hellere sort skærm.
Var det ikke på høje tid at privatisere hele DR, vi
har aldrig tænkt os at betale for en propaganda sender.

falkeøje

Knute sa...

Så sant, Falkeöje! Totalt missvisande att statlig TV kallar sig "public service". I Sverige omsätter SVT åtskilliga miljarder av skattebetalarnas pengar. Privatisera eländet.

Anonym sa...

Man vet inte längre vad som är värst? Palme i repris eller muhammedaner som predikar i svenska kyrkan!

Ann-Marie sa...

Men det pågår ingen islamisering av väst, det vet väl alla?!

Anonym sa...

Och så lyckades man att skruva ihop ett minnesprogram om Glistrup som passade Thorning perfekt, lagom förnedrande för att glorian på socialisterna inte skulle dunsa i golvet.
Träffat många som äcklats över Palme programmen, tur att man slipper se eländet!

Knute sa...

Ett par nyheter det senaste dygnet: explosion i koptisk kyrka i Egypten, massaker på kristna i Nigeria, men här hemma fjäskar så kallade präster för mördarreligionen!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.