21 december 2012

Världen går under - kvinnor och minoritetsgrupper drabbas värst!

Mer än 30 skolor i Michigan har stängt två dagar tidigare än planerat på grund av panik och rädsla inför att världen kommer att gå under i dag och att det förekommer hot om våld.  De meddelar samtidigt att de kommer att starta vårterminen som vanligt efter nyår.


NASA rapporterar att de får en överväldigande mängd telefonsamtal från människor som funderar över om Domedagsvisionerna är sanna. NASA försäkrar dem att världen kommer att bli som vanligt  i morgon.

Fox News torsdag hade lite kul med domedagsryktena under sin prognos för nästa dag och kallade den "slutet av världen-prognosen". Några av nyhetsuppläsarna sade att de inte var någon tvekan om att de skulle vara tillbaka i morgon, men för säkerhets skull ville de säga att varit trevligt att vara med i publikens vardagsrum!


4 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit
Jag har läst om Maya-profetian att den inte alls handlade om att världen skulle gå under (trots att kalendern slutade där) utan att vad de fastställt var att jorden (solen ?) idag står på ett unikt sätt ur kosmisk synpunkt att detta datum skall bli början på en ny lång tidsperiod (8.000 år eller något sådant). Det märkliga är ju att Maya-indianerna ägnade sig åt den här typen av kosmologi och att de kunde mäta stjärnomloppsbanor. Det är lika förvånande som att människor för 6.000 år sedan kunde bygga pyramider.
/SB

Anonym sa...

Minns inte om det var dom eller Inka
Som hade på sin "stjärnkarta" Cygnus x1 som bara syns via röntgenstrålning
mycket märkligt

Knute sa...

A Mayan spokesman in Chichen Itza told reporters that the day is nothing special for him. “Today is Day 2,880,000 of the old b’ak’tun. Tomorrow is Day 1 of the new b’ak’tun. What’s the big deal?”

http://gatesofvienna.blogspot.se/2012/12/world-ends-women-and-minorities-hardest.html

Anonym sa...

Trodde aldrig på att hela planeten skulle bli förintad den 21 december 2012. Men den Värld vi känner till kommer att gå under, vilket ju nu sker successivt vilket går att se för den som har insikt. Vi är för många och ökande i antal på denhär planeten och förstör vår livsmiljö allt mer och mer. Så ser jag på saken. Det vi nu ser med tilltagande konflikter och krig är bara födslovåndor. För är det för lite av vad många behöver som mat t.ex., så börjar man döda varandra.
Anser Realistisk ekonom, snart 69!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.