06 december 2012

"Vårt Folk"

Staden Detroit är bankrutt men, "Vi röstade på dig så nu är det dags att betala tillbaka" säger en typisk Democrat i stadens styrelse med adress till Obama.
"Vårt folk stöttade på ett överväldigande sätt omvalet  av denne president och det borde finnas en motprestation och han borde utöva ledarskap", säger Watson. "Naturligtvis, inte bara det, men varför inte?"

     "Efter att Jimmy Carter valts reste den ärade Coleman Alexander Young till Washington, DC. och han kom hem med bacon. Det är vad man gör."

Quid pro quo? Motprestation? Hon vill ha en motprestation för att hon stödde presidenten.  Om en Republikan - vald eller icke - hade sagt detta offentligt skulle huvuden rulla. Men eftersom det är en vänsterorienterad, svart kvinna som säger det om Obama,  kommer media inte att röra det och 95% av landet kommer aldrig ens att veta det. Vad som är ännu värre är att stora delar av befolkningen inte skulle se något fel i vad hon sade.

Vi förstår mycket väl vad Miss Watson menar med "vårt folk" och med tanke på det valfusk som förekom i Wayne County (Detroit) är det också självklart vad hon menade med "stöttade".
Hon refererar till Coleman Alexander Young som var den förste svarte borgmästaren i staden och som ofta kallade sig själv "the chief muthaf**ker in charge".
Young var mest känd för att han var så korumperad och använde sig av ras-politik, var medlem av kommunistpartiet och National Negro Labor Council och en av hans närmaste vänner dömdes till försingring av statliga medel.

1 Kommentarer:

Anonym sa...

Och de svenska "riksblaskorna" kryper i "skiten" och kommer aldrig ur träsket!
SafU

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.