08 januari 2013

Fullständigt ofattbart

Biografen i Aurora där James Holmes sköt 12 personer har varit stängd sedan den hemska händelsen, men nu planerar man att öppna igen och göra det till en stor händelse. En stor Grand Opening där man bjuder in familjemedlemmar till alla de som dödades!


Är de inte riktigt kloka !!!

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Ofattbart för oss naiva svenskar ja men mentaliteten hos många amerikaner är annorlunda än i Sverige.

James Holmes var en s.k "manchurian candidate". (Läs http://sv.metapedia.org/wiki/False_Flag-operation så fördtår du). Han hjärntvättades för att utföra dådet. Avsikten är att få tvingande lagar på att avväpna den amerikanska befolkningen. Sandy Hook Elementary School in Newtown där 20-talet barn dödades av en 20-årig yngling var också en sådan"falseflag"operation.

Dessa händelser har gett Obama stor majoritet för att avväpna den egna befolkningen. Och varför vill han det? Jo en avväpnad befolkning kan inte försvara hus och hem när Obama inför "martial law" i USA vilket kommer att införas under hans mandatperiod. Den utlösande faktorn blir en kommande dollarkollaps som utlöser panik och uppror hos allmänheten i USA.

Detta är inga konspirationsteorier utan fakta. Fakta finns dolda därute i internetdimman. Men det krävs tid och tålamod att ta fram sanningen. (Samt att övertyga naiva svenskar om den).

Anonym sa...

Nej, politiker i dag är inte riktigt kloka. Varför tror ni att de vill avväpna folket?
Läs här:
http://varstundisverige.blogspot.se/2012/12/lag-om-tvangsvaccinering-av-svenska.html

Handlar om alla folkmord som skett efter att man avväpnat befolkningen. Vi måste förstå att det är djävulen som styr världen idag genom onda människor.

Berit sa...

Vi har under lång tid indoktrinerats att inte ifrågasätta auktoritet (regering)- svenskar något längre än amerikaner (min observation) Indoktrineringen sker ständigt via statliga skolor, media och underhållning.
Svensson och Jones kan inte kritiskt bearbeta att det faktiskt finns en liten grupp bankirer, politiker, företagsledare, media-storheter och miljardärer som styr.
Uppdelningen i politiska partier - Vänster/Höger - är bara ett spel och distraktion för massorna.

Anonym sa...

Komplettering till det jag skrev om "manchurian candidate:
http://govtslaves.info/three-days-before-shooting-united-way-extends-our-most-sincere-condolences-to-sandy-hook-families/

Läs och förskräckes.

Från anonyme Anders (hur länge man nu får vara anonym..) se detta från SVT:

http://www.friatider.se/svt-om-anonymiteten-pa-pa-natet-har-och-i-kina

A Anders

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.