02 januari 2013

Hyckel på stjärnornas höjder

   

Filmstjärnor, diktatorer och kändisar gör sin stämma hörd när det gäller att protestera våld i vårt samhälle och kräver striktare vapenlagar.
Det är rätt ironiskt att det är samma hollywoodstjärnor som håller sig med beväpnade livvakter och tjänar miljoner på att skjuta vilt omkring sig i action-filmer.
I sitt arbete demonstrerar de hur man får tag på illegala/legala vapen, hur man laddar, siktar och skjuter. De visar också hur man klär sig för att vara "cool", skrattar och skojar medan man pepprar bovarna som dör. De visar hur man skjuter med maskingevär, avrättar, skjuter folk i huvudet och i magen  osv......Okunniga, snuskigt rika dumbommar med egna vapen försöker indoktrinera oss att mer vapenkontroll är svaret på vårt kulturella/politiska problem.

5 Kommentarer:

robban sa...

underbar liten film faktiskt som tar ner puckona på jorden

HazeP sa...

Tack för denna mycket "intressanta" film. Det kan ju vara en anledning till varför jag i princip har slutat titta på nyproducerad film från de stora filmbolagen i USA.

Anonym sa...

...eller också är en avväpning av folket en förberedelse inför ett våldsamt maktövertagande från vänsterns sida.

Berit sa...

Redan i september avslöjades det att Homeland Security hade köpt in mängder av ammunition , 1.4 miljarder olika sorters skott, många av dem den sort som används för krypskytteverksamhet.
1.4 miljarder skott innebär 4 skott för varje amerikan. Lägg därtill all ammunition som finns för US Armed Forces, Nationalgardet, hundratals polisdistrikt, samt federala organisationer som ATF, Secret Service, FBI, TSA, US Marshals Service.
Varför har Department of Honeland Security köpt 28,000 ton ammunition?

Ann-Marie sa...

Hycklare är nog bland det värsta som finns.... Gör som jag säger, inte som jag gör för jag är bättre än du.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.