17 januari 2013

"Låt inte en kris gå till spillo"

     

I delstaten Missouri har man på förslag att lägga en extra 1-procentig  skatt på de videospel som anses våldsamma. Det omfattar de spel som Entertainment Software Rating Board anser vara för tonåringar eller vuxna. Oklahoma hade ett liknande förslag förra året där den extra skatten skulle betala för program som bekämpar övervikt och mobbning.

Vad kommer härnäst?
Skatt på rapp-musik, aktionsfilmer, böcker och serietidningar som innehåller våldsamma texter och bilder? TV och konstverk? Speciell skatt på nyhetssändningarna om de handlar om något bloddrypande?
Genom att gömma sig bakom bluffen: "Det är för barnens bästa", tar Vänstern alla tillfällen i akt att bestämma över andra människor och omfördela deras pengar efter eget gottfinnande. Styra, ställa och reglera!
Vad tycker hollywood-vänstern om det? Om man angriper filmer och spelindustrin slår man hårt mot en grupp människor som övervägande röstar på Democrats. Tekniker som inte gör annat än tillverkar spel hela dagarna - medelklassarbetare och som tror att Obama håller dem om ryggen och att deras skatter aldrig kommer att gå upp.

Visst, just detta är en delstats-skatt men vänta bara.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.