24 januari 2013

Muslimsk flicka kidnappad
Under de senaste två-tre åren har vi sett rapporter om bankrån i Storbritannien, Frankrike, Australien och USA, utförda av personer som dolt sin identitet bakom muslimska burkor och schalar.

Det var bara en tidsfråga innan detta skulle hända:
 En 5-årig muslimsk flicka kidnappades från sin skola av en person, man eller kvinna, som vandrade in i skolan och hämtade flickan.  Personen i fråga kunde inte identifieras på grund av att ansiktet var dolt och inte ens den lilla flickan insåg att personen bakom tygsjoket inte var hennes mamma.
 Flickan var senare funnen några kilometer från skolan men anledningen till att hon blev bortförd är fortfarande ett mysterium .

Vad som är absolut självklart är emellertid att de intervjuade muslimerna naturligtvis anklagar skolan och inte klädedräkten och reglerna om vem som kan se en kvinnas ansikte. Det är ju väntat eftersom muslimer alltid ska hållas oskyldiga av den enkla anledningen att de är muslimer.  Det är ett starkt nedärvt kulturdrag inom islam att man inte får säga något negativt om islam eller Muhammed eller muslimer. Gör man det behandlas man som en brottsling och riskerar stränga straff.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.