12 januari 2013

När man tror att man sett och hört allt...

Politiker, främst Democrats, säger att vi omöjligen kan minska utgifterna - trots de mängder av exempel som finns vad gäller slöseri med statlig finansiering av de löjligaste projekt man kan tänka sig.


   National Endowment for the Arts finansierar ett nytt videospel gjort av Spelman College här i Atlanta. Spelet kallas "HERadventure" och går ut på att en svart, utomjordisk kvinna med superkrafter skickas till jorden för att bekämpa den globala uppvärmningen. Projektet är på väg att släppas ut på marknaden tack vare ett bidrag på $ 100.000 från Obama-administrationen.
Bidraget tillkännagavs förra året och man "fokuserar på en ung kvinnlig superhjälte som skickas till jorden för att rädda sin egen planet från förödelse på grund av klimatförändringar som orsakas av sociala frågor som påverkar kvinnor och flickor."

En super- kvinna från jordens systerplanet, kommer tillbaka till jorden för att undersöka vad det är som orsakar att hennes ursprungsplanet fryser och långsamt dör. HER upptäcker att "utstrålningen" runt jordens kvinnor minskar och det har en negativ påverkan på andra delar av universum. HER engagerar en kår av "superhjältar för utbildning" (de som spelar videospelet) att vidta meningsfulla åtgärder och erbjuda lösningar på frågor som negativ självkänsla, diskriminering, ätstörningar och depression, vilka orsakar att kvinnors aura minskar.

     Spelet kommer ut lagom till den 8 mars, vilket är Internationella Kvinnodagen

För varje dollar som amerikanska staten spenderar lånar man ungefär 40 cent, i stor utsträckning från andra nationer.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Men hallå! Är det avkylning nu? Nyss var det ju katastrofal antropogen uppvärmning genom koldioxid som var på tapeten?

Ann-Marie sa...

Anonym, avkylning/uppvärmning byttes till klimatförändring eftersom dom inte kunde hålla reda på vilket det var som gällde för stunden.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.