09 januari 2013

Polisens uppgift är inte att vara tolerant och empatisk. Polisens uppgift är att beskydda folk...

I Danmark har man anställt en islamist som representant för ordningsmakten. Asmaa Abdol-Hamid har fått jobb som "brobyggare" mellan invandrare och polis. Här håller hon föredrag om "profeten" Muhammed som rollmodell för unga muslimer‏:


   Asmaa Abdol-Hamid -
Tips Ole G.


Eftersom Muhammed hade så dåliga egenskaper (kvinnoförtryckande, rovgirig, blodtörstig och makthungrig) är det fel att låta en troende muslim vara polis. Det är som att sätta räven att vakta hönsen. Den troende måste ju ha Muhammed som förebild.


   

15 Kommentarer:

Knute sa...

Den vidriga hatkampanjen mot Sverigedemokraterna kulminerade i dagarna med en krönika i Ica-kuriren av författaren Katarina Mazetti. Bland annat skrev hon:

"De sitter där gravt inavlade med hängande hakor, svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70... Jimmie Åkesson borde inte ha gula knäbyxor, han borde bära bomberjacka, kängor och tatueringar, den klassiska Sverigedräkten för det folkslag som bildade basen i hans parti."

Är det inte fruktansvärt rasistiskt skrivet? Svenskar är onekligen en hotad minoritet!

Thoralf har publicerat ett antal inlägg om saken, här är det första:

http://thoralf.bloggplatsen.se/2013/01/03/9246605-ny-sd-hatare-har-gjort-entre/

Jenny sa...

Jag undrar varifrån du har fått din info att hon skulle vara en islamist. Av artikeln framgår det att hon är muslim och en liberal sådan.

Knute sa...

Jenny, av artikeln framgår att Asmaa om någon representerar den fundamentalistiska islam, som är underströmmen i de ’oanpassade’ ungas fientlighet mot det samhälle de bor i:

"Asmaa Abdol-Hamid. I ved, hende, der ikke vil give hånd til mænd. Hende, der ikke rigtig kan finde ud af at tage afstand fra forfølgelse af homoseksuelle, eller om det nu ikke også var jøder, der stod bag 11. september. Hende, der støtter drab på danske soldater. Hende, der ikke vil skrive under på Grundloven."

http://www.uriasposten.net/archives/43994

Knute sa...

SvD använder orden ’de senaste dagarnas vidriga hatkampanj mot författaren Katarina Mazetti’.

http://www.svd.se/kultur/litteratur/bilden-av-en-diffus-framtid_7806638.svd

Det är verkligen lögnaktigt när det i verkligheten handlar om den vidriga hatkampanjen mot Sverigedemokraterna.

Journalisternas ljugande om Sverigedemokraterna smutskastar hela Sveriges nutidshistoria. Ingen av de gamla sossarna skulle ha sagt annat än vad Sverigedemokraterna nu säger: För att folk ska få flytta till Sverige ska de arbeta och göra rätt för sig och följa landets lagar. Tage Erlander som var statsminister i 23 år sade vid ett tillfälle att islam inte passar in i Sverige.

Anonym sa...

Inte överraskande alls att Martin Jönssons artikel inte fick någon kommentarsfunktion ! Och självklart måste han bara sparka mot den -vederhäftiga- kritik som riktats mot Mazettis förfärliga alster i ICA-kuriren,mer känd för äppelmos och svampstuvning....
Vem hatar värst ? Ska texten vara godkänd av EXPO före publicering ? Kanske Martin skulle hålla sig till sitt fögderi -kulturen-nu förefaller även SvD vara infekterad av extrem kulturvänster -och jag som uppfatta SvD som en solitt borgerlig tidning !

Knute sa...

Vålds– eller dialogmonopol?

Den norska reg­erin­gens skep­sis till poli­sens önskan om beväp­n­ing illus­tr­erar ännu en gång avståndet mellan per­soner som gör reellt arbete, och admin­is­tra­törer eller teoretiker.

http://www.document.no/2013/01/volds-eller-dialogmonopol/

Anonym sa...

Jenny
Hur naiv får man vara? Alla (eller i alla fall de flesta) känner till Mohammeds bedrifter eftersom de i skolan fått lära sig om hans hjältedåd. Mohammed var rövare och han skar halsen om de som han rövade. Ett av hans "hjältedåd" inträffade år 627 i "slaget vid diket" då det berättas i Haditherna att Mohammed själv (ensam) klarade av att skära halsen av c:a 800 oskyldiga män från den dominerande judiska stammen i området inom loppet av bara ett dygn (fast några påstår att det tog ett och ett halvt dygn). Det var detta som var bedriften. Hur pass sant det var att han klarade av att göra detta helt ensam vet jag inte, men det är så det berättas. Kvinnor och barn tog de som fångar och fördelade mellan sig. Den vackraste kvinnan i denna stam, Sofia (försvenskat) blev Mohammeds genom utbyte mot fem andra kvinnor. På kvällen hade han samlag med denna kvinna (dvs. våldtog), vars make, broder och fader Mohammed huggit huvudet av tidigare under dagen. Det säger något om Mohammeds karaktär (såvida du inte är journalist, förstås). Enligt f.d. muslimerna Wafa Sultan ("A God who hates"), Walid Shoebat ("Whu we want to kill you") och Nonie Darwish ("Now they call me infidel") så känner alla skolbarn till detta, säkert också Af Asmaa Abdol-Hamid. Om hon nu vill göra reklam för "Profeten Mohammed som rollemodel i den unge muslims liv" så är det säkert detta hon menar. Men du kanske inte har något att invända mot detta?
/SB

Anonym sa...

rollmodell måste vara felstavat!
Skall det inte vara rondellhund.

Anonym sa...

Till Anonym
Vilken intelligent kommentar (!!!???). Lyft ögonen upp till bilden på Asmaa och jämför! Har du svårt att skilja på huvudsak och bisak i andra sammanhang också ?
/SB

Anonym sa...

Anonym
Jag kanske missuppfattade dig. Ville du bara vara ironisk ?
/SB

Anonym sa...

Har psykiatrin någonsin gjort undersökningar av de ovannämndas och övriga jihadisters mentala hälsa - i deras hemländer? Någon som vet?

Anonym sa...

Anonym
Jag tror inte det finns en psykiatri värd namnet i sådana länder. Och den skulle i så fall helt underkastas Islam: Allt som gynnar Islams framväxt är friskt och allt som missgynnar är sjukt.
Wafa Sultan som skrev boken "A God who hates" utbildades som läkare i Syrien och arbetade som gynekolog där. Sedermera tog hon sig till USA och arbetar nu som psykiater där. Hon skriver att det var en oerhörd upplevelse att möta alla dessa teorier om det själsliga och ta till sig alla kunskaper om det mentala som finns i väst. Enligt henne finns det överhuvudtaget ingenting sådant i den muslimska världen. Psyket och det mentala är ett totalt blankt papper. Man diskuterar överhuvudtaget inte sådant.
/SB

Anonym sa...

Anonym
Jag kan inte nog rekommendera "A God who hates". Det är nästan som att läsa en muslimsk "Brott och straff". Precis som man kryper in i huvudet på Dostojevskijs romanfigur Raskolnikov så kryper man in i huvudet på en muslimsk välutbildad kvinna i ett sådant land. Hela ideologin är sinnessjuk. Jag har läst 9 böcker skrivna av muslimska (eller f.d.) kvinnor. Detta är den bästa när det gäller att förstå det mentala hos dessa människor. Fasansfullt.
/SB

Knute sa...

På tal om ICA-kurirens nidbild av SD:

"Det är inte de miljoner muslimer och kristna från Afrika och Mellanöstern som lever i hederskultur, av tradition gifter sig med sina kusiner och får en kraftigt förhöjd andel 'gravt inavlade barn med svåra genetiska sjukdomar och en IQ på 70' som Katarina Mazetti syftar på här. Den inaveln har hon i sin tvärsäkra beskäftighet antagligen aldrig hört talas om."

http://snaphanen.dk/2013/01/12/sondagskronika-nathatets-offer/

Anonym sa...

anonym svensk jaha vilka hätska tonfall och sekteristiska tongångar det var här da! Hade det inte varit för oss valloner så hade svenskarna varit ännu mera inavlade än vad de är idag. Om man räknar antalet förfäder i varje generation så kommer man till en punkt då antalet överstiger de då levande på trakten, landsändan, landet och världsdelen, dvs. släktträdet går ihop tillbaka i tiden.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.