21 januari 2013

Presidentåterinvigning och Martin Luther King-dagen

     

Den dag när Obama återigen svär en ed han inte har för avsikt att hålla och vi kan se tillbaka på de fyra år som gått ....Obamacare, "Stimulansprogram", nästan 6 triljoner mer i skuld, högre skatter, 3,4 miljoner fler fattiga människor...succé eller misslyckande?

King sade : "I have a dream."..
Obama säger: " I have a scheme"

Jag fasar inför tanken på de kommande fyra åren

Kunde inte undgå att se några TV-minuter i morse av förberedelserna inför ceremonin och förvånas över hur många beväpnade  människor som fanns på plats.  Förutom de 2000 lokala polismännen har man också kallat in 37 medlemmar av Texas National Guard, Dallas Area Rapid Transit skickar 11 beväpnade poliser och allt som allt har man 3,900 man från District of Columbia och över 2000 beväpnade personer från resten av landet.

Någon måste ha fått för sig att vapen skyddar människor....att vapen kanske tom. avskräcker någon från att skada andra...... Vilken underlig inställning!

7 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Men Berit, det är ju skillnad på folk och folk. "Fint" folk behöver beskydd medan resten av pöbeln räknas inte.......

Berit sa...

Jo, jag förstår att det är skillnad på folk men att ena dagen säga att om vi har vapenfria zoner är alla beskyddade och sedan nästa dag ställa upp med en hel armé verkar bakvänt. Varför har man inte gjort hela spektaklet med invigningen till en vapenfri zon? Det borde spara in en massa pengar och besvär. Sätt upp en massa skyltar, vetja!

Anonym sa...

Berit
Och på den skylten kunde det stå: "Detta är en vapenfri zon. Här kan ni känna er trygga. Inte ens polisen är beväpnad."
/SB

Anonym sa...

Denna säger allt:
http://video.foxnews.com/v/2107565497001/
Hälsn/ S af Ugglas

elina sa...

Ja, men är det inte bra med återvinning?

Berit sa...

Komposthögen vore rätta stället

Magnus Johansson sa...

Utmärkt artikel! Obama beter sig som en brottsling som behöver massivt beväpnat skydd. Få se nu: Grundlagen, artikel 2, avdelning 1, stycke 5 ...

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.