19 januari 2013

"Vapenkontroll handlar inte om vapen utan om vem man kan lita på "

     

Medan White House var upptagen med hur man ska kunna förbjuda automatkarbiner, avskaffades de sista reglerna när det gäller saudiska inresetillstånd till USA, som ursprungligen infördes efter September 11. Medan vissa regeringstjänstemän var upptagna med att planera  hur man avväpnar amerikaner, förhandlade andra tjänstemän om hur man överför  F-16 och Abrams-tanks till Egypten, som styrs av Muslimska brödraskapet.

Obama är inte villig att lita på amerikaner med en AR-15, men han litar tillräckligt på en terroristgrupp känd för folkmord, för att förse dem med Abrams stridsvagnar och F-16 jetplan.
  F-16: s M61 Vulcankanon kan avfyra 6000 skott per minut och dess 146 pund HARM missiler kan göra mycket mer skada  än några märken i en tegelvägg. Abrams '120 mm kanon kan tränga igenom 26 inches av stål,  vilket gör den mer formidabel än vad ens San Francisco-liberaler i sina vildaste drömmar kan fantisera  ihop, att någon kan åstadkomma med ett så kallat "assault gevär."

 Obama är inte villiga att respektera Förenta Staternas Konstitution och dess Bill of Rights, men han är villig att beväpna en terroristgrupp vars motto är: "Koranen är vår konstitution, Profeten är vår ledare,  jihad vår väg och död i Allahs namn är vårt mål".

Daniel Greenfield

------
Den nuvarande alliansen mellan Obama och islamisterna är inget annat än en modern version av den nazi-sovjetiska pakten från 1939 till 1941, i vilken totalitära krafter delade upp världen och gick samman för att anfalla den västerländska civilisationen som de båda hatade.
När friheten är helt krossad i västvärlden kommer vi att se det traditionella, kriminella knivhugget  i ryggen,  så som Hitler gjorde med sin "gode vän" Joe Stalin 1941.

9 Kommentarer:

Anonym sa...

Din dumhet är sannerligen exceptionell.

Berit sa...

Med tanke på att jag kan se vem det kommer från tar jag det som en komplimang

Errbe sa...

Mycket bra svar, Berit !

Knute sa...

Hur ska den islamfjäskande norska regeringen bortförklara detta:

"Skandinavisk konvertit bland jihadisterna i Algeriet... Den man spontant kommer att tänka på är Anders Cameroon Dale, den norske miljöpartisten som nu är internationellt efterlyst jihadist.

Gisseldramat på naturgasfältet In Aminas i Algeriet påstås i medierna vara avslutat. Trots det kan ingen svara på om de sista sex norrmännen är levande eller döda...
Som många gånger tidigare började jihadisterna med att sortera upp offren i grupperna muslimer - otroende."

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/01/skandinavisk-konvertit-bland.html

Knute sa...

Da ter­ror­is­tene stormet In Ame­nas sa en algerisk arbei­der: — Jeg er algerisk muslim.

Han fikk til svar at han kunne ta det med ro. Det var kors­far­erne de var ute etter.

Statoil-ansatte vil neppe opp­fatte seg hverken som kors­farere eller vantro. Men det gjør de andre, de med våpen.

Så hvor­dan håndterer det off­isielle Norge denne trusse­len som nå har fått et høyst konkret uttrykk?

USA ble totalt foran­dret etter 9/11, det har vi hørt lite om.

Det off­isielle Norge svarte med rose­tog på 22/7, men hvor­dan vil det svare på In Amenas?

At man blir opp­fat­tet som noe man selv mener man ikke er, er åpen­bart vanske­lig å for­sone seg med. Men det gjør man: nord­menn er blant kors­far­ernasjonene.

http://www.document.no/2013/01/noe-gar-gjennom-rommet/

Berit sa...

Errbe, Jag tog med den där kommentaren bara för skojs skull, för att visa vad en del personer skriver i tron att de är anonyma.

Anonym sa...

En grej med översättningen bara.. "146 ton HARM missiler"..? 146 pund ska det vara, eller drygt 66 kilo, stridsspetsen alltså.. Hela roboten väger runt 350 kg..

Knute sa...

MyJihad in Algeria: Five of the jihadists were employees of the BP plant they raided and destroyed.

Apparently no one checked to make sure they were "moderates." To have done so would have been "Islamophobic." In any case, they would probably have been able to fool any such investigators easily.

http://www.jihadwatch.org/2013/01/myjihad-in-algeria-five-of-the-jihadists-were-employees-of-the-bp-plant-they-raided-and-destroyed.html

Knute sa...

Vapenförbudsivraren borgmästare Bloomberg i New York vägrar att avväpna sig själv

http://tundratabloids.com/2013/01/breitbart-com-exclusive-gun-banning-mayor-bloomberg-refuses-to-disarm-himself.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.