10 februari 2013

Brassa på bara

Christopher Dorner är namnet på den galne polisman som jagas i södra  Kalifornien efter att ha skjutit tre personer och lagt ut ett manifest om hur förfördelad han är, samt namnen på alla andra han planerar att skjuta.
Men det är inte bara Dorner som är galen och det är inte förvånande att han har en fan-club på Twitter, när man inser vad som hände när två fullständigt oskyldiga kvinnor levererade tidningar i ett bostadsområde.Vänstern kräver att det bara är polis och militär som ska få ha vapen, så att de kan övermanna alla laglydiga medborgare. Vi kommer alla att vara säkrare, säger de, när det bara är polisen och de som är villiga att bryta mot lagen som är beväpnade.

PS. Det sägs att man nu satt in drones i skallgången efter Dorner. Artikeln klargör inte om de är vapenförsedda och om man tänker använda dem för att skjuta Dorner eller någon annan, men det skulle inte förvåna mig. Man öppnar ju full eld mot en pick-up utan att veta vem som var i den.

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit.
Det var polisen i min stad som sköt på pick- uppen. Nu vet jag inte om jag skall vara rädd för polisen eller eller den galna polisen. I'm so confused. lol.
//Arne

Berit sa...

Om du är en liten kvinna från Mexico och kör en blå pick-up är det nog bäst att du stannar hemma... lol.

Knute sa...

Hussein Obama har utnämnt muslim till chef för CIA

President Obama’s pick to head the Central Intelligence Agency, John Brennan, converted to Islam years ago in Saudi Arabia.

http://hodja.wordpress.com/2013/02/13/pastand-hussein-obama-har-udnaevnt-muslim-til-chef-for-cia/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.