01 februari 2013

Den feta katten al-Gore

 

Finns det fortfarande någon som "tror", tycker jag verkligen synd om er.
Jag kan förstå att det kan vara smärtsamt att erkänna att man gått på en bluff så stor som denna men är det inte dags nu att växa upp, visa mod och intelligens och öppet erkänna: "Jag var naiv. Jag gick på det!"

Hittade just detta:
".. FN erkänner nu att  solaktiviteten kan spela en viktig roll i den globala uppvärmningen
"" [Resultat] tyder på möjligheten att solvariationer i stratosfären  har en mycket större påverkan än man tidigare trott, och vissa studier har visat att detta kan leda till betydande regionala effekter på klimatet", från en utkastkopia av en större, kommande rapport från FN: s Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC).... "

Detta efter av att man i åratal har förnekat bevisen och ignorerat det faktum att de globala, datoriserade uppvärmningsmodellerna inte räknat med solens inflytande!


2 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Lite förvånande att gammelmedia ens tar tag i det även om i princip varenda en ber om ursäkt för att dom frågar frågan.

Anonym sa...

Men Berit
alla de där människorna (inte bara Al Gore) är ju så skenheliga. Dubbelmoral - det är vad de ägnar sig åt, hela tiden. Och det belystes väldigt väl i detta klipp. Intervjuarna spelade förvånade, förstås. Det tillhör ju teaterstycket.
SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.