15 februari 2013

Framsteg al-Islam

         

Den muslimska Mellanöstern förändras verkligen, men går tillbaka till vad den en gång var. De gör sig av med de sista resterna av modernitet som importerats från väst och återinför burka, svärdet och profeten. I väst rör sig tiden framåt - i öst rör den sig bara bakåt. Så våren kommer aldrig för islam. Istället kommer de att utföra samma blodiga Jihad-ritualer - mord på otrogna och inbördeskrig - slavar bygger civilisationer, mästarna antastar unga flickor och slår sedan ihjäl dem av rädsla för att barnen inte är deras.

Detta är den förfärliga cykel som upprepar sig utan hopp om frälsning. Detta är vinterceremonin som är kärnan i islam. Det är en mörk och blodig rit som inte har ändrats på tusen år. Vad vi bevittnar av islamiskt förtryck och terror är den antika dödsceremonin, de rituella offer som ayatollorna och mullorna utför över öknar och dammiga fält och som håller tillbaka vårens ankomst...

Läs också David Greenfields "The Murderer's Honor"

14 Kommentarer:

Knute sa...

Oslo: Professor missade flyget därför att taxichauffören skulle be på motorvägen

- Jeg var helt målløs. Det var som i en film. Sjåføren svinger plutselig inn på krabbefeltet ved Jessheim, går i bagasjerommet, tar ut bønneteppet og setter på seg bønneluen. Han ruller ut bønneteppet foran bilen og begynner å be. Bønnepausen tok ti minutter.

http://www.dagbladet.no/2013/02/14/nyheter/kuriosa/taxi/innenriks/25748167/

Anonym sa...

Arabiska Vintern är här.

Anonym sa...

Man blir mörkrädd varje dag och funderar inte längre på hur det skall sluta, det slutar nämligen riktigt illa. Varför vaknar inte västvärlden och förstår vad som kommer att hända?
Det är världskommunismen och islam som tar över och det går fort nu.

Unknown sa...

Gerda, det är lika bra du ger upp...

Knute sa...

Enligt Wikipedia är Lawrence Ferlinghetti en amerikansk anarkistisk poet som förespråkar socialdemokrati i skandinavisk stil.

Så kommentaren kanske ska tolkas som att det är säkrast att vi snälla mot islamisterna, då kommer de eventuellt att vara snälla mot oss när/om de tar makten. Det var visst någon svensk sosseminister som sa så för ett tiotal år sen. Kanske rentav självaste Obama sagt något liknande.

Knute sa...

Taxibrist om fredagen

Hver fredag må mange sykehuspasienter vente fordi Oslos drosjesjåfører prioriterer fredagsbønn.

Problemet med å skaffe drosje rammer, ifølge sykehuset, alvorlig syke. Pasienter som fraktes til og fra sykehuset utgjør en betydelig aktør for drosjenæringen.

http://hodja.wordpress.com/2013/02/15/taxamangel-om-fredagen/

Sture sa...

Man kan ju undra varför vi överhuvudtaget har normala relationer med stater som inte har religionsfrihet. Varför ska vi låtsas som att det är acceptabelt att vissa stater förtrycker människor som vill leva som vi?

Det slående är annars dubbelmoralen och bristen på konsekvenstänkande i den islamiska världen. De ser att väst är rikare, stabilare, mer vetenskapligt och kulturellt framgångsrika. De är missnöjda med sina egna korrupta, vanskötta samhällen och det med rätta. Den mest påtagliga skillnaden mellan väst och den islamiska världen är uppenbarligen det islamiska inflytandet. Vad är då deras lösning så fort det vankas demokratiska val eller revolution? Jo att införa ÄN MER islam.

När de har sabbat sina stater på grund av sina tidigare val så vill massorna lämna de sjunkande skeppen. Vart? Till de stater där det islamiska inflytandet är så litet som möjligt! Det räcker inte med att emigrera till ett annat muslimskt land utan man ska till varje pris till väst.

Och vad händer sedan när de muslimer som har flytt till väst från den islamiska världen och de dysfunktionella samhällen som har formats av islam? Jo, man kräver att även det nya landet ska anpassa sig till islam!

Knute sa...

Kvindekampen er forbi. Fra nu kan det kun gå tilbage. I flere byer i Spanien er kvindelige P-vagter ikke længere noget, man har. Muslimske mænd forlangte dem fjernet. I Danmark blev alle de kvindelige taxi-chauffører fordrevet fra faget for årtier siden. Samme årsag. Der er færre kvindelige chauffører i bybusserne. I muslimske kiosker, pizzeriaer etc. er der ingen kvindelige ansatte. I følge islam må en kvinde ikke arbejde udenfor hjemmet. Og fænomenet vil brede sig. Det er jeg ikke i tvivl om.

Kommentar av Universalgeniet

http://snaphanen.dk/2013/02/19/svensk-mand-du-er-alene/

Knute sa...

Det som kallas islamofobi är inget annat än sunt förnuft, men med en muslim i Vita Huset fjäskas det mer än någonsin för islam, trots alla bevis för att denna så kallade religion är en mördarsekt

Copts Murdered and Beheaded in Jersey City, USA

http://gatesofvienna.net/2013/02/copts-murdered-and-beheaded-in-jersey-city/

Knute sa...

Kazakhstan Jails Three For Plan To Destroy ‘Allah Vodka’ Factory

Last year, the liquor plant's director had to apologize for printing the slogan "The power of Allah suffices for all" in Arabic on vodka bottles.

The apology was made after Kazakhstan’s Islamic clergy protested, saying such an inscription on alcoholic products is unthinkable in mainly Muslim Kazakhstan because of Islam's prohibition on drinking spirits.

http://www.rferl.org/articleprintview/24907823.html

Knute sa...

Hur lyckades palestinierna att beskriva sig som offer och Israel som skurken?

En av de viktigaste orsakerna är FN, vars generalförsamling styrs av ett 50-tal muslimska länder plus deras oljeberoende klienter.

http://monokultur.dk/?p=9887

Anonym sa...

Den glömdes bort i förbifarten.
http://www.bokbluster.com/2013/02/26/michelle-obama-political-cartoon-oscars/
SU

Anonym sa...

ARaber är avundsjuka på Väst.

Knute sa...

Tack för länken till bilden, SU!

Michelles man, presidenten, räddade inte amerikansk ambassadpersonal från islamiska fanatiker i Libyen - och kastade sedan skulden på en film.

http://www.bokbluster.com/2013/02/26/michelle-obama-political-cartoon-oscars/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.