07 februari 2013

Skrupelfria asylbeslutare

Människohandel är en av de mest lukrativa svarta verksamheterna som finns jämte narkotika och sexhandel. I Malmö ville ett par handläggare på Migrationsverket ha sin del av kakan och sålde uppehållstillstånd till asylsökare.

Den ene handläggaren är arab, den andre afrikan. Att utlänningar ska sitta och släppa in sina landsmän i Sverige är totalbankrutt för sunt förnuft. De som bär ansvaret och som borde sys in är de som gett dem jobbet.

3 Kommentarer:

Errbe sa...

Jo, du har så rätt. De borde sys in.

Vad som inte kommer fram är de som inte låtit sig mutas, men ändå "hjälpt" sina landsmän att snabbt få PUT.

Men i Sverige är det inget brott att vara korkad. Därför har man tagit bort det gamla ansvaret för "tjänstefel".

Knute sa...

Den berikade generationen, alltså de som på nära håll drabbas av kulturberikningen, vad röstar de egentligen på?
På kort tid har bostadsbristen blivit det största samhällsproblemet. I år beräknas över 200.000 utlänningar bosätta sig i Sverige, det motsvarar 7 medelstora svenska städer!

Erik sa...

Vad multikulti anhängarna inte förstår ELLER inte låtsas om är att man med invandrarna även får med sig kulturen från deras hemländer.
Det innefattar då förutom en del god mat (kebabargumentet) givetvis även en hel del av de kulturella beteenden som gör/gjort de länder de söker sig från till uländer.
Korruption, nepotism, extrem etnocentrism, extremt kvinnoförakt osv osv är bara ett fåtal exempel på detta.
Sen kommer ju dessutom till detta givetvis frågan VAR invandrares lojalitet ligger. Här får vi ännu ett uttryckligt bevis för att lojaliteten absolut inte ligger hos det nya värdlandet.
Rent för jävligt att folk i Sverige överlag inte fattat vad som sker.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.