06 februari 2013

"Smaken är som baken"

Bob Gisham, en fotbollstränare vid ett högstadium i Alabama är avstängd från undervisning och riskerar att bli avskedad,  därför att han kallar Michelle Obama "Fat butt Obama" och också påstår att han inte gillar det som homosexuella håller på med.
Grishams kommentar om The First Lady kom efter hennes påhitt om att skolor bara ska få  servera  lågkalori-mellanmål i skolans automater. Grisham tycker att Michelle ska koncentrera sig på sin egen övervikt och lämna andra i fred. 
----------
Obama kanske kan göra sig av med Grisham genom att kalla honom terrorist och skicka en drone.

Ett konfidentiellt memo från Justitiedepartementet fastslår att den amerikanska regeringen kan beordra avlivning av amerikanska medborgare "om de tros vara en hög operativ ledare av al-Qaida eller en associerad organisation" - även om det inte finns någon underrättelseverksamhet som bevisar att de är engagerade i en aktiv komplott att attackera USA.

..."om de tros vara"? Av vem? Och vad betyder "en associerad organisation"?
Det är ord som vi förväntar oss att höra från en tredje-världen diktator, inte en amerikansk president. Samtidigt dör amerikanska soldater i fält, eftersom de är begränsade av vansinniga Regler om Engagement och jurister .... men Obama kan döda när han känner för det. Finns det ingen politiker som vågar åtala honom för brott mot Konstitutionen?

Och vad har hänt med lagen om att alla amerikaner anklagade för brott har rätt att prövas av en domstol och en jury?

1 Kommentarer:

Anonym sa...

No style. No class. Gissa vilken av dem.
//Arne

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.