15 mars 2013

Bloomberg överraskar

Borgmästare Bloomberg har beslutat att han ska lägga sig i alla människors beteende och attityd. Det gäller matvanor, vapen, rökning, plastpåsar i affärerna, återvinning... men hans senaste kampanj mot tonårsgraviditet med plakat som dessa har fått Vänstern att gå i taket.

 
Man får inte göra det till en skam att få barn medan man själv är ett barn. Att bli gravid kan man inte rå för - det är som att råka få influensa.
Att få barn innan man är gift eller kan försörja sig själv och barnet gör flickan i fråga beroende av Staten och det har legat i Kollektivisternas intresse alltsedan 60-talet.
Bryt isär kärnfamiljen.
Otaliga undersökningar visar att kvinnor röstar för säkerhet och trygghet framför frihet och eget ansvar.
Gifta kvinnor får denna trygghet genom sin man, medan ogifta och framför allt ensamstående mödrar, anser att staten ska hjälpa dem och bli "den äkta mannen".
Socialismen har avsiktligt brutit sönder värderingarna om kärnfamiljen och antalet ensamstående kvinnor i USA är större än grupperna judar och svarta sammantagna.
Staten ska ta pengar från andra för att betala för det liv man inte kan ta hand om själv. Män har också accepterat denna attityd och tycker det är självklart att andra ska betala för och ta ansvar för deras barn.

70% av de tonåringar som mördar, hoppar av skolan i förtid, blir med barn som tonåringar, rymmer hemifrån - växte upp med en ensamstående mamma. En undersökning från 1990 visar också att i det fallet är det ingen skillnad på vit och svart.

Men det är tydligen acceptabelt eftersom det ingår i paketet om att överbelasta det finansiella systemet, ruinera medelklassen och krascha ekonomin. Det är inte ett politiskt misslyckande eller inkompetens, utan ett egensinnigt och avsiktligt genomförande av Cloward-Piven-strategi.

Därför vill man hellre tala om hur skamligt det är att äga vapen, röka och dricka läskedryck, samtidigt som man subventionerar tonårsgraviditeter.

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Berit.Du har rätt,men felet är inte religionerna i sig,utan mångkulturell vidskepelse.

Berit sa...

Hur blandar du in religioner?

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.