01 mars 2013

De flydde till Sydamerika för att slippa vara dhimmis

Varför har det det islamiska Pakistan blivit fattigare än det hinduiska Indien? Det är ju samma folkslag, alltså måste religionen vara avgörande. Samma fenomen ser man i Mellanöstern, och ännu tydligare hos de kristna araberna i Sydamerika. De började komma i mitten av 1800-talet på flykt från det turkiska styret. Nu är de 25-30 miljoner och tillhör ofta eliten. Till exempel Chiles palestinier, cirka en halv miljon, som till 99% är kristna och fullständigt integrerade. Bara Mellanöstern har fler palestinier, men dessa är oftast muslimer.

I Mellanöstern är muslimer nästan alltid fattigare än de kristna. Det är bara efterfrågan på olja som håller dem flytande. De framgångsrika latinamerikanska araberna är ett bevis på att det är islam som är problemet, inte den etniska tillhörigheten. Den islamiska propagandamaskinen har emellertid marcherat in även i Latinamerika med moskébyggen och TV-program. Chiles palestinska samfund börjar radikaliseras mot Israel. Trots att deras förfäder flydde från islam. Även Venezuela har importerat hat mot Israel och judar. President Chavez har inbjudit "missionärer" från Iran. Han ser väl likheten mellan sin egen kommunism och islamfascismen, båda försöker kontrollera världen genom terror och förtryck.

- - -
Framtiden för våra nordiska länder är dyster om inte den muslimska invandringen hejdas. Det finns inte ett enda muslimskt samhälle med frihet och demokrati. Se på Egypten med 82 miljoner invånare som efter islamisternas maktövertagande är på gränsen till politisk och ekonomisk kollaps. Den folkvandring vi sett är bara början men nu finns det svenska politiker som vill ge amnesti åt illegala invandrare. Vad säger de den dagen när tiotals miljoner strömmar in?

3 Kommentarer:

Knute sa...

Hatet och våldet mot oliktänkande fortsätter. Ordföranden för SD Ängelholm blev igår misshandlad i sitt hem av en mörkhyad man i 20-årsåldern.

http://avpixlat.info/2013/03/01/sd-ordforande-misshandlad-av-invandrare/

Because of their Islam-critical policies and their stance against mass immigration, the Sweden Democrats (Sverigedemokraterna, SD) have been demonized relentlessly by Swedish media and politicians, including the prime minister. As a result, they are now considered fair game for violent treatment by culturally enriched New Swedes and “anti-fascist” leftists of various stripes.

http://gatesofvienna.net/2013/03/open-season-on-the-sweden-democrats/

Ann-Marie sa...

Men det måste man ju förstå att om musslor måste ha @rslet i vädret x antal ggr om dagen så kan det ju inte bli något vettigt gjort och det är därför dom är så fattiga. Dom enda musslor som har pengar är dom som lever gott på bidrag i västvärlden

Knute sa...

Kristna torteras i Libyen

http://jihadimalmo.blogspot.se/2013/03/salafister-branner-bort-kors-med-syra.html

http://www.meforum.org/3459/arrest-torture-christians-libya

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.