07 mars 2013

Det luktar skunk


När Adolf Hitler banade sin väg till makten, etablerade han den Statliga Polisen år 1934, under ledning av Heinrich Himmler. Det tyska namnet för dem är Geheime Staatspolizei. Om man sätter samman de feta bokstäverna får man det mer ökända namnet Gestapo.

Det är fler än jag som ser likheterna med Obamas Department of Homeland Security,  DHS och räds inför deras inköp av vapen, ammunition och pansarfordon.
Redan 2008 talade Obama om sina önskemal vad gäller en civil armé, men många av referenserna till det talet har mystiskt försvunnit.
World Net Daily skriver om det här och påpekar också att att begreppet "civil nationell säkerhetsstyrka" verkar vara en idé som Robert Gates hade. Han var försvarsminister under
 George W. Bush, så det var ingen överraskning för någon att Obama behöll honom som sin försvarsminister fram till 2011.

Som jag nämnde tidigare har DHS köpt mängder med ammunition, mycket av den typ som används av krypskyttar och man har stora lager av skottsäkra västar och annan utrustning som associerar till ren krigföring.
De har också planer på att skicka upp 30,000 drones för att spionera på oss och NOAA (National Oceanic and Atmospheric Administration) anser sig behöva  46,000 skott för sina fiske-och-parkvakter.

Författare Jim Garrow säger att Obama också befordrar de militära ledare som klargjort att de är villiga att skjuta amerikanska medborgare.

Både Obama och Democrats gör sitt bästa för att införa mycket strängare vapenkontroll med registrering, finger avtryck och fotografering och när man kritiskt betraktar allt som händer verkar det som DHS håller på att utvecklas till Obamas eget Gestapo.
Med de befogenheter som getts till dem, samt alla inköp av vapen och ammunition ser jag många liknelser med Hitlers Gestapo och att Janet Napolitano kan bli nästa Heinrich Himmler.


6 Kommentarer:

Anonym sa...

Vi vet att Obama är en skurk
Men vi vet inte när det kristna Amerika ska vakna upp

Knute sa...

Obama utser muslim till CIA-chef. John Brennan konverterade för många år sedan till islam i Saudiarabien. I en video beskriver han hur islam formade hans "världsbild":

http://www.youtube.com/watch?v=HeLXKs7m98E

Anonym sa...

http://gotiskaklubben.wordpress.com/2013/03/07/rand-paul-blockerar-utnamning-av-ny-cia-chef-standwithrand/
På denna blogg kan man läsa att Ron Pauls son försöker blockera utnämningen. Jag börjar bli mer och mer rädd. Det är kusligt vad som pågår i världen.

Anonym sa...

Knute
Tack för att du lade upp denna video om den konverterade muslimen John Brennan som nu är CIA-chef. Man tror knappt det är sant. Och det är skönt att få det svart på vitt. Verkligen skrämmande.
Brennan verkar tro att Bali representerar äkta Islam. Bali är en kombination av gammal asiatisk kultur med ett vänligt folk som har blivit våldtaget av Islam, men den gamla kulturen har klarat sig ganska bra eftersom de under århundradena inte kunde läsa Koranen, som var författad på arabiska (ungefär som svenska präster på 1500-talet som höll predikningar för bönderna på latin). Erik Lundquist skriver ganska fint om denna Bali-kultur i sina böcker.
Nu är det emellertid annorlunda med den hårdföra islamismens ankomst till Bali - och bortsvept blir den vänliga asiatiska kulturen.
/SB

Anonym sa...

Berit och Knute
Titta på detta YouTube-clip i vilket en f.d. medlem i terroristgruppen Weather Underground, som Bill Ayers och Obamas mamma var medlemmar i, beskriver hur terroristerna efter det revolutionära maktövertagandet spekulerar över hur de antagligen måste avrätta 25 miljoner amerikaner med "fel" åsikter och låta vietnameserna, ryssarna och kineserna sköta omskolningen::
http://www.youtube.com/watch?v=tRg9il_V328
/SB

Knute sa...

Obama är nog inspirerad av flera folkmordsläror än kommunismen. Han kanske ser framför sig ett framtida CIA som ställer medborgarna inför valet mellan att omvända sig till islam eller att råka riktigt illa ut.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.