07 mars 2013

“Det är häpnadsväckande att skottsäkra västar fortfarande inte är obligatoriska för turister”Paris förstäder har fått besök av ungersk TV: “Detta är Bagdad”. Det är bra att folk i Ungern får upp ögonen för problemen med den muslimska invandringen, eftersom landet ännu inte märkt mycket av den, ännu. Socialbidragen till invandrare är väl inte tillräckligt attraktiva.

Ungern har tillräckligt med problem med en annan minoritet, romerna/zigenarna, vilket fått till följd att det ultranationalistiska partiet Jobbik har 12% av platserna i parlamentet. Deras hjärtesak är att bekämpa romsk brottslighet. Partiet är egendomligt på det viset att det har etablerat starka band med Iran. Hur nationella är de då egentligen? Samma skrot och korn som Hugo Chávez i Venezuela och Beppe Grillo i Italien. Förklaringen är förstås deras antisemitiska konspirationsteorier. Förskönandet av islam och fientligheten mot Israel delar Jobbik med vänstern.

I Budapest, som för övrigt liknar Paris arkitektoniskt, kan man fortfarande gå trygg på gatorna. Den nyliberala-kristdemokratiska regeringen är unik i Europa därför att den verkar medveten om faran från islam, men “fienden till höger”, Jobbik, är det inte. Det är lång väg för det partiet att gå om det ska genomgå samma uppvaknande som före detta antisemitiska partier i till exempel Frankrike (Le Pen's Front National) och Österrike (Haider's FPÖ).

“Sätt in armén”, sa den socialistiske borgmästaren i Parisförorten Sevran redan 2009, och han säger det igen. “Lugn, den dagen kommer”, skriver Snaphanen. En kommentar av EH:

“Utvecklingen är katastrofal. Inte ett ord från de ansvariga politikerna i den franska regeringen. Inte ett enda seriöst tecken på att man har för avsikt att stoppa detta vansinne. Var har denna 'huvudet i sanden'-strategi bevisat sin giltighet? Marie Le Pens ansiktsuttryck har förändrats. Från att ha varit engagerad och kämpande, verkar hon i den här intervjun uppriktigt sorgmodig. Kanske till och med lite uppgiven. Så uppstår frågan vilket sinnestillstånd som avlöser frustrationen och känslan av hopplöshet. Raseriet? De lokala franska politikerna anmodar Främlingslegionen om hjälp. Som situationen eskalerar verkar denna 'galna' lösning mer och mer realistisk.

En nästan outhärdlig tanke är att demokratin inte har visat sig vara livsduglig när den möter kulturella utmaningar av närmast invasionsaktig karaktär. Världen är inte redo för västerländsk civilisation och västvärlden är inte utrustad för att möta hotet från resten av världen.”

5 Kommentarer:

Anonym sa...

skrämmande utveckling!! sverige är snart där
kan gå fortare än man tror! alla olika
nationaliteter som väller in i lilla sverige
kan bara bli problem. dom har stökat/krigat i
sina hemländer i åratal det går inte över bara
för dom kommer till sverige snart är ursvensken
i minoritet/G P

Anonym sa...

Stakkels Ungarn.
Zigeunerne lader sig ikke tilpasse et velordnet samfund, og nu melder muslimerne sig også, selvom pengene dernede ikke er rigelige og dermed attraktive.
Lad os håbe, at de møder hårdnakket modstand.

falkeøje

Knute sa...

Da jeg stiger ud af S-toget på Vårberg Station sydvest for Stockholm, mærker jeg med det samme, hvad der menes med udtrykket “indvandrertæt forstad”. Fra alle hjørner af ankomsthallen og ved udgangen observerer små grupper af indvandrerdrenge mig, som var jeg en skabning ankommet fra det ydre rum.

http://www.uriasposten.net/archives/45881

Knute sa...

Why German mayor wants you to see what happened when Romanian migrants moved in‏.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2290480/Romanian-migrants-blamed-rise-crime-German-town-Duisburg.html

Knute sa...

French city grants honorary citizenship to murderer of Israeli minister

http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=8640

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.