05 mars 2013

Kreativ finansiering av kulturell berikning

Gates of Vienna uppmärksammar att det multikulturgalna etablissemanget i Sverige har kommit på ett kreativt sätt att betala de allt högre kostnaderna för massinvandringen:

"Vad gör svenskarna när de inser att det helt enkelt inte finns tillräckligt med pengar i budgeten för att betala för massinvandringen av muhammedaner som varken kan läsa eller skriva? Skär ner på antalet invandrare som de släpper in i Sverige?
Faktiskt inte: de börjar styra över resurser från budgeten för humanitärt bistånd så att de kan hålla jämna steg med de galopperande kostnaderna. Vi kan bara hoppas att detta inte kommer att bli en ny trend i Europa."

Jimmie Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare, säger: "Att finansiera ansvarslös invandringspolitik med biståndspengar är minst sagt märkligt och att nu öka dessa transfereringar är vansinnigt. Vill man hjälpa så många flyktingar som möjligt är det på plats i flyktingarnas närområden som hjälpen ska koncentreras."

7 Kommentarer:

Knute sa...

Åtta yngre män i åldrarna 15 till 17 år är misstänkta för gruppvåldtäkten som en kvinna utsattes för i den invandrartäta och mångkulturella stadsdelen Tensta i Stockholm i helgen.

Det är den tredje gruppvåldtäkten med fler än tre gärningsmän i Stockholm i år.

http://www.exponerat.info/atta-ungdomar-misstankta-for-gruppvaldtakten-i-tensta/

http://snaphanen.dk/2013/03/05/dansker-martyr-i-syrien/

robban sa...

om jag inte missminner mig så har de gjort så tidigare också

Knute sa...

17-årig blev slået med bælte og fik håret klippet af, fordi hun var kæreste med en dansk dreng. Hel familie varetægtsfængslet.

http://www.uriasposten.net/archives/45739

Knute sa...

Bilden av jordgloben kommer från Dagens Industri via Vår stund i Sverige

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/03/invandring-mardrommen-nya-karolinska.html

Knute sa...

SVT – nu på arabiska. Det går fort nu.

http://snaphanen.dk/2013/03/06/dansk-jihadist-draebt-i-syrien/

Knute sa...

Att kalla en illegal invandrare för en "papperslös besökare" är som att kalla en våldtäktsman en "oväntad dejt".

Vänstervridna demonstrerar i Sverige för illegala invandrare: Kom och bryt våra lagar...

http://tundratabloids.com/2013/03/leftards-rally-in-sweden-for-illegal-aliens-come-and-break-our-laws.html

Knute sa...

Sandor Herold är en modig man. Under en demonstration i Malmö av några som kallar sig "Aktion mot deportation" höll han upp ett plakat med texten "Papperslösa lämna landet". Det var 500-600 personer mot en. Han skriver:

"De papperslösas antal stiger för varje dag. Och det gör tyvärr även de medvetslösas. De medvetslösa är i detta fallet det svenska folket, eller i varje fall den del som inte reagerar på vad som sker i landet."

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/03/schyman-overklassfeministen-reva.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.