31 mars 2013

Spridning av välståndet

Under förra årets påsklov tog Malia Obama med sig 12 vänner och 25 Secret Service-män till Mexico, vilket kostade 115,500 dollar.


Detta år slog man på stort än värre och skickade döttrarna med full eskort till Atlantis, Bahamas - det lyxigaste semesterparadis man kan hitta bland dessa öar.Det är inget fel att flickorna har lite kul, men det är dålig stil att gnugga amerikanernas näsor i Obamas "iögonfallande rikedom"  (viljan att använda skattebetalarnas pengar !) medan White House  är stängd för vanliga barn från arbetarklassen, som hade hoppats kunna göra ett besök under sitt eget påsklov.
Stackars Malia och Sasha fick avbryta sin bahamasvistelse och skynda sig hem så att de kunde flygas till Sun Valley, Idaho och hinna med lite skidåkning också.

Breitbart rapporterar att TV-stationen KMVT snabbt tog bort den nyheten från sin web-sida.

Under de tre första månaderna detta år har familjen tagit semestertripper varje månad. Obama-familjen betalar direkta kostnader för sina resor men resekostnader och Secret Service står vi skattebetalare för.  Var och en av dessa resor kräver en avsevärd mängd säkerhetspersonal - detta under en tid när White House måste hållas stängt för man har inte råd att betala vakterna.


1 Kommentarer:

Ann-Marie sa...

Medan alla andra får dra in lite till på svångremmen....
VPn lär ju också på sin tredje semesterresa det här året.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.