15 april 2013

Blodskatten

Hur kunde den svenska socialdemokratin ta ett så vanvettigt steg som att välja in Omar Mustafa i sin styrelse? Går de omkring som sömngångare utan kontakt med omgivningen? De bringades till besinning, men det visar hur långt ut man har kommit i Sverige.

Eftersom svenskarna har mycket lite kunskap om islam och är användbara naivister bortom alla gränser, därför att politiker och media har försummat att upplysa dem, så vet de inte stort mer än att "islam är fredens religion" och det låter ju outsägligt härligt.

Denna beteckning till trots delar islam världen i två: dar al-islam = det islamiska området och dar al-harb = krigets område där islam för (psykologiskt) krig för att erövra området och förvandla det till dar al-islam. Vi bor alltså i deras krigszon.

Resultatet av kriget som de påtvingar oss innebär antingen att vi - i en slutlig brutal krigsuppgörelse - vinner och kastar ut dem ur våra länder, eller att vi lydigt och underkuvade går med på underkastelse under islam genom att ta på oss deras tro, deras lagar och straff och diktatoriska statssystem genom förintelse av våra egna demokratiska statssystem, värdenormer och individuella frihetsrättigheter.

Underkastar man sig islam, kan man utan besvär konvertera till islam genom att uttala den korta islamiska trosbekännelsen. Är den först uttalad finns det ingen återvändo: ty den muslim som sviker sin tro är kvalificerad för dödsstraff. Men som verklig konvertit kan man "åtnjuta" samma medborgerliga rättigheter som andra muslimer i de islamiska länderna.

Vill man inte omvända sig kan man eventuellt ansluta sig till den ordning som gäller för de så kallade "Bokens Folk". (Denna term omfattar kristna och judar, alltså den grupp "otrogna" som har en bok (Bibel betyder som bekant "bok") som grund för deras religion.) Man kan då få vissa medborgerliga rättigheter i ett islamiskt samhälle, men anses dock bara som en andra klassens medborgare och måste betala en särskild skatt, "djizya", en huvudskatt eller krigsskatt, ett slags utpressning för att få beskydd (något i stil med den italienska maffians skyddspengar från medborgare). Att den oförsonliga islam har ett sådant system beror helt enkelt på att de behöver pengar till fortsatta krig och koloniseringar.

Det fanns tidigare även ett annat system som knappast längre används någonstans, men det kan ju återupplivas: "Blodskatten"! I de av islam erövrade länderna fick kristna och judar avstå ett gossebarn till de muslimska myndigheterna som uppfostrade dem mycket strikt i islamisk tro och ingöt dem med ett outsläckligt hat. De blev sedan elitsoldater, janitscharer, som man satte in längst fram i leden och i synnerhet mot kristna och judar, eftersom det psykiskt hade en särskild effekt! Det gav ju de "otrogna" en fruktansvärd psykisk anfäktelse att döda sina egna barn!

(Vårt ord "janitschar" är kopplat till den turkiska militärmusiken).

Illustrationen visar den årliga uppsamlingen av kristna barn, känd under namnet "blodskatten" eller den ottomanska beteckningen "devshirme".

21 Kommentarer:

Spydpigen sa...

Det må snart være den tid, hvor den helt uvidende, intetanende ”Svensson” begynder at overveje, hvad han/hun skal gøre den dag X, hvor den sidste rest af ”Folkhemmet” falder sammen. Hvad så? Hvad nu? Hvor? Hvem?

Bør man ikke på forhånd kunde den islamiske trosbekendelse udenad, så man kan lire den af - og kanske dermed undgå pisk, tortur eller død? Man kan kæmpe mod islam så længe man er levende, men ikke når man er død.)

Knute sa...

Hur beskriver man judehatet inom islam utan att kallas islamofob?

Expo är en organisation vars huvudsakliga uppgift är att hetsa mot Sverigedemokraterna och anklaga dem för "islamofobi". Men efter att ha kritiserat sossepolitikern Omar Mustafa för hans judehat har de själva hamnat i klistret. Islamiska förbundet anklagar Expo för att vara islamofober!

Knute sa...

Socialistisk ledare i Sverige vill bomba Israel och utrota dem.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VvyrICqTVIg#!

Men det är inte bara Omar Mustafa (S) som gör sig bemärkt med islamiskt hat mot judar. 35-årig muslim i Örebro näste självmordsbombare? Detta är något som säkerhetspolisen borde titta närmare på:

"Jag har börjat förberedelsen inför kristall natten. För er som fortfarande vill liva i drömmen ( demokrati) önskar jag er lycka till. Men islam är islam och den är fastställd sedan 1500 år sedan och ingen kommer att förfina eller förändra den. sossar moderater, SD bögar och flator och alla ni andra som vill att vi muslimer ska offra visa grundläggande värderingar för att passa i samhällsnormen vill jag säga er lycka till. det finns vissa muslimer som ibland blir tvungna att avstå från vissa värderingar för att kanske uppnå något större för islam och muslimer till dessa säger jag bara att allt handlar om avsikt och på minna om att ALLAH vet vad vi döljer inom oss."

http://avpixlat.info/2013/04/14/demokratiforaktande-muslim-nasta-sjalvmordsbombare/

Muslimska brödraskapet i Sverige infiltrerar Riksdagen med kulturellt och politiskt jihad. Alla som valt in Omar Mustafa måste avgå inklusive Stefan Löven.

http://missionxp.webblogg.se/2013/april/alla-som-valt-in-omar-mustafa-maste-avga-inklusive-stefan-loven-2.html

Ann-Marie sa...

Hahahahaaaa.... Expo blir kallat för islamofober! Det finns en rättvisa i alla fall! Svinhugg går igen, eller karma!

Ann-Marie sa...

Ack ja, så många nya seder och bruk i Sverige att man blir alldeles yr!

Anonym sa...

Inga islamister - någonstans!

Anonym sa...

Lite O.T. bara
Inte är det "religionen" islam eller "Jihad" som driver muslimer att söka sig till våra länder i avsikt att omvända oss "otrogna"! Skälet för emigrationen är helt enkelt att det blivit alltför "trångt i sandlådan" och dåliga levnadsförhållanden för dem främst förorsakat av det enorma barnafödande de bedriver.

Vilka följder detta redan fått för oss inser nu allt flera, men vi borde också inse vad vi rätt snart kommer att bli tvungna till, - även om vi inte vill.

Knute sa...

Det ena utesluter inte det andra, arabiska oljepengar icke att förglömma. Invandringspropagandan är köpt och betald och använder religionsfriheten som täckmantel.

Knute sa...

Lite om Bostonbomberna…

“Last night detectives raided a Boston home in connection with the explosion. It came after a man, said to be of Saudi origin, was arrested at the scene and taken to hospital, where he was treated for burns and shrapnel wounds.”

http://www.uriasposten.net/archives/47336

Muslimer jublar över Boston-terror: “Allah-u-Akbar. Two explosions were heard in Boston in America!!”

http://www.uriasposten.net/archives/47330

Anonym sa...

Den idiot som fortfarande tror att den falske profetens anhängare har något gott att tillföra Västvärlden, borde närmare undersöka vad som har hänt icke muslimer i Mellanöstern och Mindre Asien (dagens Turkiet)!

Knute sa...

McDonalds betalar $700.000 till kränkt muslim i USA för att kyckling-hamburgaren inte var tillräckligt halal. Konstigt, slaktas inte alla kycklingar med ett snitt i halsen, halal eller inte? Var det imamens rabblande vid slakten som saknades?

http://www.ctvnews.ca/mobile/business/final-deal-expected-in-lawsuit-against-u-s-mcdonald-s-over-non-halal-food-1.1241498

Anonym sa...

Judendom, Kristendom och Islam är de tre Abrahamitiska religionerna. D.v.s de har samma Gud och Abraham är deras urfader. Uttrycket "Bokens folk" innebär detta, vad jag vet. Med Jesus födelse skildes kristendomen från judendomen och med Muhammed skildes islam från Kristendomen. Så både kristendom och islam springer ur judendomen.

Knute sa...

Islam är inte en Abrahamitisk religion

Uttrycket abrahamitiska religioner har muslimskt ursprung. Patriarken Abraham, eller Ibrahim som han kallas i Koranen, skulle vara bevis för en samhörighet mellan de tre världsreligionerna judendom, kristendom och islam.

Men även om judar och araber skulle dela en gemensam anfader, delar judendom/kristendom och islam definitivt inte gemensamma värderingar. Från Jihad Watch:

"De tio budorden var bra riktlinjer och har än idag inte förlorat sitt värde som en moralisk kompass. Att vara en god jude eller en god kristen innebär att följa dessa riktlinjer.

Muhammed, född och uppvuxen i hedniska Arabien, talade aldrig om dessa och bröt personligen de flesta av dem, vilket omtalas av Ibn Ishaq och al-Tabari. De tio budorden används inte allmänt inom islam, och eftersom Muhammed kränkte de flesta, om inte alla, av dem, borde det bevisa att islam inte är en abrahamitisk religion, trots påståenden om motsatsen."

http://www.jihadwatch.org/2009/03/whats-so-bad-about-satanic-anyway.html

Allah är Muhammeds ställföreträdare och inte tvärtom. När Muhammed säger att en man får ha fyra fruar (sura 4:3), men att Allah meddelat att profeten får ha ännu fler (sura 33:50), är det tydligt att Allah är Muhammeds alter ego, hans andra jag. Utan tvivel något helt annat än den judiskt-kristna gudsbegreppet.

Det ett hån mot judar och kristna att sätta de tre religionerna i samma bås. Det kan knappast vara samma gud som låter islamisterna förfölja de vantrogna med Koranen i ena handen och svärdet i den andra.

Knute sa...

Att ljuga för en svensk socialdemokrat är som att ta godis från barn. Naturligtvis griper Omar Mustafa till taqiya när han är trängd, och fortfarande finns det socialdemokrater som inte kan föreställa sig att detta skulle vara möjligt, liksom det finns Moderater som gärna hyser en annan islamist, Abdirizak Waberi.

Den muslimska socialdemokraten Nalin Pekgul försöker att banka in lite verklighet i svenskarnas huvuden:

"Mustafa representerar inte Sveriges muslimer. Anledningen är att Islamiska förbundet är en islamistisk organisation med starka kopplingar till Muslimska brödraskapet i Egypten. De strävar efter att införa sharialagar från 600-talet i muslimska länder och att den ska tillämpas på europeiska muslimer. Det skulle innebära att den kvinna i Sverige som vill kalla sig muslim samtidigt avsäger sig rätten att bestämma vem hon ska gifta sig med eller att kunna få vårdnaden om barnen efter en skilsmässa. Islamiska förbundet är alltså snarare att betrakta som en politisk organisation än som ett trossamfund.”

http://snaphanen.dk/2013/04/18/at-lyve-for-svenske-socialdemokrater/

Knute sa...

Saudiarabien: Vackra män utvisas

Det religiøse politi i Saudi-Arabien har taget en rask beslutning. Tre mænd fra De Forenede Arabiske Emirater måtte sendes hjem, hvor de kom fra, for de var ganske enkelt alt for attraktive til at have gående rundt i Riyadh, Saudi-Arabiens hovedstad.

Der er forbud mod, at kvinder er i kontakt med mænd, de ikke er i familie med, og det gør flirteri til noget meget besværligt, hvis ikke umuligt.

I denne atmosfære gik de tre smukke mænd fra Emiraterne så rundt, og det har tilsyneladende skabt frygt i det religiøse politi for, at deres skønhed kunne forstyrre ro og orden og kvindens plads.

http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-67343211:saudiarabien-smukke-m%C3%A6nd-udvist.html

Anonym sa...

Men herregud! Janitscharer (eller blodskatten) var något som förekom i det Osmanska riket på 1300-talet. Alltså ungefär samtidigt som de kristna korstågen, till och med före häxbränningarna. Inte kan ni väl beskylla dagens muslimer för vad folk gjorde på 1300-talet, lika lite som ni har att göra med brännandet av oskyldiga flickor på 1600-talet. Det här är äcklig propagandism.

Det ni skriver om att muslimer delar in världen i två zoner (krigs- och fredszon) var en idé som växte fram på 700-talet, alltså då vikingatiden började i Sverige. Detta lever inte kvar, utom i vissa idioters sinnen och är inget som ingår i Islam idag. Även detta är alltså fel och äcklig propagandism. / Mattias, Karlskoga

Knute sa...

Användningen av blodskatten devşirme försvann mer eller mindre på 1700-talet, medan janitscharerna fanns kvar ända in på 1800-talet. Att islam delar in världen i en krigs- och fredszon har däremot inte försvunnit, vilket vi senast såg exempel på i Boston.

Anonym sa...

Till Anonym (utan signatur):

Du skriver att "Med Jesus födelse skildes kristendomen från judendomen". Men kristendomen har inte alls skilts från den judiska läran, vilket visas av att de kristna i samma mån läser både det Gamla och Nya Testamentet och låter dem vara rättesnören.
Och sade inte Jesus: "Tro inte att jag har kommit för att upphäva lagen eller profeterna. Jag har inte kommit för att upphäva utan för att fullborda" (Matteus 5:17). Om du följer upp detta i de efterföljande verserna så finner du att Jesus inte vill ändra på "ett enda ord" och inte ens "en enda punkt" i Gamla Testamentet. Tyder dessa ord på att kristendomen har "skiljts" från judendomen?
Det är visserligen sant att Jesus var förbittrad över de judiska prästerna ("de skriftlärda"=fariséerna) och skrev att om man endast är som dem, så kommer man inte in i Himmelriket. Men det är en annan historia.
/SB

Anonym sa...

Det hat som Jesus mötte från de judiska prästerna - och som ledde till hans död och återuppståndelse - berodde alltså inte på att han på minsta sätt motsatte sig den judiska läran utan på att han motsatte sig deras vantolkningar av Gamla Testamentet samt deras omfattande maktmissbruk, som orsakade att de gjorde om Guds tempel till ett hus för "månglare".
Bibeln är skriven som en lång räcka fysiska skeenden kring det judiska folkets historia, men innehåller ett övermått av symbolik. Om den inte gjorde det skulle den lätt bli banal, mista sin attraktionskraft och kanske till och med vanhelgas. Men för att förstå symboliken, som uttrycker en motsvarande andlig tolkning av det fysiska skeendet, måste man kunna läsa mellan raderna. Och det är inte alltid så lätt. När de bibliska berättelserna skrevs flera hundra år tidigare förstod man denna fysiskt-andliga överensstämmelse, vilken kunskap dock senare förlorades. Det gick t.o.m. så långt att man gömde (eller slängde bort) de sjätte och sjunde Moseböckerna (i vilka hemligheterna kring Mose kraft avslöjades) eftersom man inte förstod vad dessa böcker skulle användas till. Dessa böcker går nu åter att få tag i. Känner vi igen detta maktmissbruk från andra präster och imamer, eller ?
/SB

Knute sa...

Efter affären med Omar Mustafa riskerar Socialdemokraterna att förlora en av sina viktigaste väljargrupper.

Flera undersökningar i den muslimska väljargruppen har visat på ett stöd för Socialdemokraterna på runt 70 procent eller mer. Magnus Hagevi tror att den muslimska gruppen stod för 1-2 procent av de 30,6 procent som S fick i valet 2010 – det är procentenheter som kan bli direkt avgörande om valet 2014 blir jämnt. Dess-
utom är muslimerna en växande grupp.

– Alla invandrargrupper röstar i stor utsträckning socialdemokratiskt men bland muslimerna är stödet extra stort, säger Magnus Hagevi.

Enligt honom beror det framför allt på att Socialdemokraterna uppfattas som ett icke-religiöst parti samtidigt som de borgerliga partierna förknippas med kristendom. Dessutom anses S vara mer propalestinskt än allianspartierna.

http://www.metro.se/nyheter/muslimerna-kan-avgora-nasta-val/EVHmdy!4fKApoQ2k2RVk/

Då blir det väl Miljöpartiet som får muslimernas röster i stället. Visserligen har Moderaterna en islamistisk riksdagsman, men Miljöpartiet har fler.

Anonym sa...

Bibel betyder bok som är gjord i Byblos, en bok som inte är en pergamentrulle, utan ihopbunden i ark som våra nuvarande böcker. Det var förmodligen där detta förfarande uppfanns.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.