16 april 2013

En tredjedel av de danska lärarna röstar på kommunistpartiet Enhedslisten

De danska skollärarna är sedan en tid lockoutade från skolorna. Konflikten handlar om hur mycket av sin arbetstid lärarna ska använda på att förbereda lektionerna. En smula självmotsägande att lärarna själva vill bestämma över sin arbetstid, men sympatiserar med ett parti som förespråkar centralstyrning och planekonomi. En opinionsundersökning visar nämligen att Enhedslisten är det stora lärarpartiet. Med andra ord är det positivt för eleverna med en paus från hjärntvätt och multikulturell kommunistpropaganda.


     

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Det förklarar nog varför en kvinnlig släkting, som är lärare, funderar på att rösta på FI.

Är det några som för sig eget bästa BORDE rösta på SD så är det lärarna. Det lär ju inte bli färre hormonstinna, aggressiva och i en del fall inavlade arabiska elever i skolorna i framtiden. Dessutom så kommer förstås många kommuner gå på knäna när försörjningsstödet ska betalas ut till berikarna, vilket knappast kommer att gagna lärarnas löner.

Knute sa...

Kommunister drog minister i håret

Efter 1. maj-chikanen er forholdet mellem rød-regeringen og den rød/sorte-opposition hårdere end tidligere.

http://www.uriasposten.net/archives/47771

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.