26 april 2013

Enkelbiljett till total underkastelse

I ett försök till humor skickade norsk TV ut ett gäng muhammedaner för att omvända norska flickor till islam. Lockbetet var fribiljetter till en konsert med popidolen Justin Bieber. Fem flickor sminkade av sig, klädde sig i hijab och konverterade till islam.

Att uttala den islamiska trosbekännelsen är riskabelt. Men kanske de har en ångervecka om de är döpta. Tänk på det, föräldrar, innan ni släpper ut era döttrar på stan. Det kristna dopet är ett vaccin som kan ge ett visst skydd om en flicka skulle bli kär i en muslimsk man som vill att hon ska konvertera.

Vad var syftet med "humorprogrammet"? Att exponera idiotisk idoldyrkan? Den är inte mycket att göra åt - precis som bland fåglar faller honor ofta för grupptrycket och vill ha den hane som påstås sjunga vackrast. Eller att exponera idiotisk okunskap om islam? I det fallet är norsk TV inte någon större hjälp. Av rädsla för att folk annars blir "rasister" ska vi inbillas att det inte är något problem att konvertera fram och tillbaka, det kan man göra varannan dag.

I den muslimska världen är det förenat med livsfara att lämna islam. Alla ska med: islamiska extremister anser att eftersom kristna är "otrogna" kan de beslagta deras tillhörigheter, genomföra massavrättningar och föra ett "heligt" religionskrig.

Nu ska det hetsas mot de kristna från moskéernas minareter även i Sverige. Här är området i Botkyrka där skrällande högtalare kommer att höras från och med idag:

 

"Vår moské ligger ju lite avskilt från bostadsområden"... tack för det, men jämför området med Stockholms innerstad. Två kvadratkilometer med Muhammed och hans Allah är ett övergrepp värre än glassbilen.

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.