28 april 2013

”Gud välsigne abortkliniker!”

Planned Parenthood är den organisation som utför flest aborter i USA och slog rekord under 2011-2012 både i antal utförda och också vad gäller den mängd skattemedel de erhöll. Halva deras budget betalas av skatter och de kräver att få ännu mer pengar den vägen.

Star Parker, grundare av Coalition on Urban Renewal and Education (CURE) säger att Planned Parenthood främjar lögner, särskilt till det svarta samhället - en lögn som hon själv en gång köpte.

"Planned Parenthood driver en lögn och hävdar att ett sätt att fly från fattigdomen är genom att döda sin avkomma - och människor har köpt denna lögn."

Som första president någonsin uppträdde Obama på Planned Parenthoods senaste konferens och håll i minne att han påstår sig vara en troende kristen:"Planned Parenthood kommer inte att försvinna. Inte i dag och inte i morgon. (Applåder) Så länge vi för en kamp för att se till att kvinnor har tillgång till kvalitet och har råd med sjukvård, och så länge som vi har fått kämpa för att skydda en kvinnas rätt att göra sina egna val om sin egen hälsa, vill jag att ni ska veta att ni också har fått en president som kommer vara där med er och kämpa varje steg på vägen. (jubel och applåder) Tack, Planned Parenthood. Gud välsigne er. Gud välsigne Amerika. Tack. (jubel och applåder)"

Ett litet påpekande till President Obama: "Sjukvård handlar om att rädda liv, inte målmedvetet avsluta dem."

7 Kommentarer:

Berit sa...

Obamas välsignelse av Planned Parenthood blir ännu mer makaber när man tänker på den rättegång som pågår just nu och som alla talar om. Det gäller abortläkare Kermit Gosnell. Denne anklagas för att ha utfört mycket sena aborter där barnen varit fullt levande, men där de dödats på kliniken genom att man kört in en sax i nacken på dem.

http://www.nytimes.com/2013/04/24/us/judge-throws-out-some-charges-against-dr-kermit-gosnell.html?_r=0

Anonym sa...

Sedan när är havandeskap en "SJUKDOM" som presidenten i den mest "civiliserade" nationen påstår? Inte undra på att USA sjunker djupare och djupare ner i träsket.
SU

Anonym sa...

Berit
Vad vi nu bevittnar påminner om det grekiskt-romerska samhället där spädbarnsmord och tidiga och sena aborter var mycket vanliga och vid vilka modern ofta dog. Det berättas i historiesociologen Rodney Starks bok "The Rise of Christianity" hur man vid utgrävningar av från ett enda högrestånds-hus fann resterna av c:a etthundra foster i latrinen. Så vanligt var det tydligen. Och vid andra utgrävningar har man funnit att endast 1% av 600 familjer bestod av mer än en dotter, eftersom det var särskilt angeläget att ta bort flickebarn. Inte ens de berömda grekiska filosoferna, t.ex. Aristoteles, hade något att invända utan fann detta fullt i sin ordning. Men inställningen är ungefär likadan nu - det är var kvinnas "rättighet" att döda sin avkomma.
/SBKnute sa...

I SVT Agenda debatterade Jimmie Åkesson mot jämställdhetsminister Maria Arnholm (FP).

Hon hävdar att SD är ”kvinnofientliga” för att vi vill ha fri abort till vecka 12 istället för vecka 18. Det är dessutom enligt henne ett slag mot ”kvinnans rätt till sin kropp”.

Om en gräns på 12 veckor är negativt för ”kvinnans rätt till sin kropp”, är då inte 18-veckorsgränsen på samma sätt negativt?

12-veckorsgränsen handlar om när ett liv kan räddas. Det är så att säga den medicinska grunden för det argumentet, åtminstone vad jag hört. Men vad är argumentationen bakom just 18-veckorsgränsen? Finns det några specifika argument för den gränsen? Om inte, skulle Arnholm då kunna försvara en…t.ex…25-veckorsgräns? Om inte, varför inte?

http://kentekeroth.se/2013/04/28/arnholm-argumenterar-emot-sig-sjalv/

Knute sa...

I forbindelse med den seneste amerikanske præsidentvalgkamp så vi på DR et interview med Obama, hvor han blev spurgt "You are a christian American?" Hertil svarede han ikke "YES I AM" nej, han svarede "heh." Ole G.

Nicolai Sennels:

»Mine påstande om, at Obama er muslim, kom for hurtigt fra min pen, er udokumenterede, og jeg fortryder dem ubetinget. Det var en følelsesladet reaktion på Obamas ligestilling af vestlige principper for retfærdighed med islams teokratiske og brutale sharia-lov i sin Cairo-tale, og hans dybt respektfulde buk for Saudi Arabiens konge, der støtter indførelse af sharia overalt.

Den indflydelse, vi oplever i vores barndom, præger os livet ud, og som psykolog kan jeg ikke lade være med at tænke på, om Obamas opvækst i et muslimsk samfund påvirker hans syn på en religion, et stort flertal af almindelige mennesker ifølge flere meningsmålinger godt kan se er dybt problematisk. På den anden side er hans irrationelle tolerance over for denne kriminelle religion ikke meget anderledes end den, vi ser blandt mange politikere på venstrefløjen.

Jeg er stadig frustreret over Obama. Jeg er følelsesladet forstyrret over ham igen. Når verdens mægtigste mand nedgør ytringsfriheden til fordel for storforbryderen Muhammed ved at erklære, at »fremtiden ikke må tilhøre dem, der fornærmer islams profet«, og deltager i Istanbulprocessen, der har til formål at kriminalisere islamkritik internationalt, er det menneskeligt, hvis der ryger en finke af panden. Det fortryder jeg selvfølgelig.«.

Søren K. Villemoes: Islams søn
Weekendavisen 25.04.2013

Anonym sa...

Från skarprättare till läkare. I vår tid går det åt andra hållet.

I medeltiden hände det ibland i Tyskland och i Danmark, att skarprättare genom deras ohyggliga gärning att tortera förbrytare blev så duktiga att hantera människokroppens alla delar i minsta detalj att de blev uppsökta - helst osett - av borgare för att få läkarhjälp till exempel med ett brutet ben eller liknande förosakat av olycka. Han, vars uppgift det var att döda, skulle då rädda liv. Självaste kung Christian den Fjerde lät hämta skarprättaren från Glückstadt till sin egen son!

Från skarprättare till läkare. I vår tid går det den andra vägen. Antingen är det abort av foster eller organ från Kina och Kosovo
http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5388041/laeger-faengslet-for-organsmugling-i-kosovo/

Spydpigen

Unknown sa...

Jävla korkade jänkare. hur kan man kalla sej "pro-life" och samtidigt vara för dödsstraff, krig och vara så jäkla kåt på vapen som särskilt mellan västerns invånare tycks vara? dessa galningar är de verkliga extremisterna och de förstår inte hur fria på riktigt demokratiska länder asgarvar åt dessa extremistgalningar!

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.