27 april 2013

Hans hybris är gränslös

Informationsavdelningen i White House meddelade tidigare under veckan att Obama skulle hålla en tyst minut för offren för Boston-bombningarna. Ögonblicket skulle äga rum i White House - men Obama skulle vara ensam. Inga journalister, inga utomstående, förutom ett undantag : White House egen fotograf!

Att Obama tar för givet att amerikanerna vill ha en ikon- bild av honom, där han i enrum sörjer offren för bombningarna, är typiskt för den arrogans som omger honom, speciellt nu när han inleder sin andra mandatperiod.

I stället för att lägga ut något av de många foton av honom som finns, där han överlägset höjer hakan och ser ner på sin omgivning, roar jag mig med bilden på Obama där han använder sina teleprompters för att tala till elever i årskurs 6.

   

3 Kommentarer:

Anonym sa...

Och horder av socialistiska skattefinansierad demagoger talar om för Obama vad han får säga.

Anonym sa...

Kommer han klara en tyst minut utan teleprompter?

/PGA

Anonym sa...

Barack Obama är vår tids Judas Iskariot.
De mest utmärkande dragen hos Judas Iskariot var hans stolthet och arrogans samt hans girighet och penningbegär, vilka också gäller Barack Obama. Båda gick och går över lik för att nå sina storhetsvansinniga mål och är beredda att förråda hela mänskligheten (=de obetydliga) för att tillfredsställa sitt eget ego. Men liksom Judas Iskariot kommer Barack Obama att skändligen misslyckas. Och hans fall kommer att bli stort.
/SBSkicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.