21 april 2013

Jag bor i Watertown...

"... och jag måste tala om att idag känner jag mig varken lättad eller trygg. Jag känner jag mig mer orolig än någonsin. Jag jublar inte tillsammans med myllret av blodtörstiga MA- invånare att denna s%!stövel- terrorist och idiot fångats. Inte heller tackar jag våra 'osjälviska' statliga och federala agenter för att de riskerar sina liv för att rädda massorna. Nej, jag är lämnad med en fruktansvärd känsla, eftersom jag ser det för vad det är och är mycket nedslagen över den okunniga mobb-mentaliteten omkring mig.

Jag är ledsen att ingen inser att det som hände på Marathon-måndagen, händer varje dag i de länder som USA för närvarande ockuperar.​ Jag äcklas av hur de runtomkring mig är villiga att låta sig matas med rädsla och sedan verkligen tro att de enda som kan skydda och rädda dem är drösvis med militära styrkor som tvingade människor till husarrest (oh vänta, ursäkta mig, 'Skydd på plats' är PC-termen).

Det händer framför mina ögon. Frihet föddes här och den här veckan har Frihet officiellt dött. Det utspelas som en dålig, förutsägbar film och massorna är alltför fångade av bröd och skådespel för att märka det. Som en daglig läsare av LewRockwell.com, ser jag historierna i tryck varje dag och har intellektuellt förstått mönstren. Men denna vecka, i min trädgård, har jag sett det med egna ögon och det finns ingen väg tillbaka. Välkommen till det militariserade USA."

från Lew Rockwell
1 Kommentarer:

Knute sa...

Medan medierna gjorde sig många spekulationer om motivet innan gärningsmännen blev kända, var det nästan radiotystnad efteråt. De var från Tjetjenien, de var idrottsmän, de var... trevliga och sällskapliga.

http://www.uriasposten.net/archives/47473

Stängningen av en hel storstad i USA är något helt nytt i amerikansk historia. Början till Obamas kejsardöme? Jihad och terrorism passar honom perfekt.

http://everykindapeople.blogspot.se/2013/04/jihad-och-terrorism-fungerar.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.