20 april 2013

Jihad och terrorism fungerar

Två absolut avskyvärda individer lyckas i sitt uppsåt att terrorisera en hel stad.

7 miljoner rädda människor i Boston stänger in sig i sina hem och utgår ifrån att polisen ska kunna skydda dem. Samma polis, som inte kunde förhindra bombattentatet , stoppar dessutom boende som vill återvända till sina egna hem.

Framtida terrorister lär sig att allt man behöver göra är att hitta två fanatiska, hjärntvättade, galna dumskallar, villiga att utföra massmord och man kan lamslå i stort sett vad som helst. Människor är tillsagda att inte åka till sina arbeten - bussar, taxi och tåg står stilla - all affärsverksamhet stänger.

Terroristerna får precis det de önskar.

Två avskyvärda idioter som dödar eller skadar färre personer än vad som skadas och dödas i bilolyckor varje dygn har nu lyckats kontrollera en idiotregering att stänga en hel stad på 7 miljoner!

Det var inte så länge sedan som man ansågs som en kufisk person om ...

... man trodde att undantagstillstånd skulle kunna hända i USA?
... om man var beredd på att bli avstängd från mat, vatten, och andra nödvändigheter?
... om man trodde att USA hade totalitära ambitioner?
... om man motsatte sig imperiet, dess krig och bakslag?
... om man trodde att terroristdåd skulle användas för att upphäva Bill of Rights?

Democratics Party använder alla tänkbara situationer för att driva sin agenda, vilken är mer makt över varje individ genom en växande statlig byråkrati.

Man startade redan i söndags att genomsöka allas väskor vid fotbollsmatcher, baseboll och liknande tillställningar.

Obama förlorade första ronden i slaget om fler vapenförbud vilket gick hans ära förnär, men ingen kris får gå till spillo och det skulle inte förvåna mig om tillverkarna av tryckkokare och stora axelväskor, samt de företag som säljer dem, kommer att få problem med regeringen och mediahysteri, och kan se fram emot eventuellt förbud eller åtminstone en vänteperiod.

Hat tip Lew Rockwell

2 Kommentarer:

Anonym sa...

Oskar

Vapenförbud = Sverige

Sverige = alla som bär vapen är brottslingar.

USA om det blev Sverige = alla brottslingar hade garvat!

Berit sa...

Massachusetts är en av dessa "goda stater" där man inte lagligen får bära på sig eller äga ett vapen utan speciella tillstånd, trots att Konstitutionen säger att man kan.
Jag undrar hur många av alla de människor som satt bakom stängda dörrar
och oroade sig för att terroristen skulle kunna komma in i deras hem och kanske ta dem som gisslan - hur många av dem, tror ni kanske önskade att de hade en pistol? För att kunna skydda sig själva och försvara sina hem.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.