03 april 2013

Konspiration för världens undergång?

Wikipedia skriver om New World Order, den nya världsordningen:

"Vissa kristna anser att världskonspirationen är en del av det som senare ska leda till domedagen. Satan ska styra Antikrist från Vatikanen, som tolkas från Uppenbarelseboken som den Babylonska skökan som bedriver otukt med kungar (kungar ska läsas som makthavare), och som senare ska införa en världsreligion och en världspolis."

Det där går jag inte med på. Som kristen är jag ganska allergisk mot angrepp på katolska och andra kyrkor. Världen går inte under för att präster kan vara korkade. Att Svenska kyrkans fjäskande attityd gentemot islam är förödande för folkets förtroende, sådan kritik är det inget att invända emot, eller att Vatikanens så kallade dialog med islam är en dialögn. Nedanstående video skruvar emellertid upp tonläget:
Tack till SB för tipset om videon!

10 Kommentarer:

Anonym sa...

Knute
Det är två saker som sägs på denna video, som jag tycker är intressanta. Det första som handlar om Raila Odinga i Kenya, kände jag inte alls till. Gary Kah träffade ju Odinga, som 2008 betonade att han är kusin till Barack Obama och att Obamas far och Odingas mor är bror och syster. Odinga å sin sida är den högste muslimske ledaren i Kenya, som nu blivit premiärminister där. Och det blev han så här: först och främst fick han en miljon dollar från en amerikansk förening som kallade sig "vänner till senator BO". När han trots detta inte vann valet så släppte han lös en våldsvåg i Kenya, i vilken hans anhängare brände ner 800 kyrkor och dödade c:a ettusen kristna. För att blidka hans vrede så belönades han för dessa våldsdåd med premiärministerposten och är nu den som har makten i Kenya. Han har också lovat sina anhängare att införa Sharia-lagar i Kenya. Ingenting av detta har tagits upp av media, valken släktskapet, våldsdåden eller sharia-ambitionerna. Jag är naturligtvis inte alls förvånad. Jag börjar bli van vid all mörkläggning.
/SB

Anonym sa...

Det andra handlar om den bibliska profetian. Här blir det svårare. Det har påpekats att c:a en fjärdedel av Bibeln handlar om profetior om framtiden, huvudsakligen Jesu första framträdande för 2.000 år sedan och hans återkomst in "The End Times", som många tror är ganska förestående. Dessa profetior är ganska kryptiskt skrivna och svårtolkade. Man blandar nämligen dåtid, nutid och framtid om vartannat i samma stycke och man får läsa med stor uppmärksamhet och jämföra och jämföra. I Gamla Testamentets olika böcker, t.ex. Hezekiel, Daniel kan man läsa om Jesu första och andra ankomst om vartannat, liksom om händelser som har skett och sådana som kommer att ske utan att riktigt förstå vilket. Det har angivits att Gud gjort så med avsikt. Vore allting för enkelt skulle det inte vara intressant och sannolikt komma att vanhelgas. I denna form lever det dock starkt i sinnet av de mest hängivna och de läser och läser och tolkar och tolkar. Det sägs dock i Bibeln att man inte kommer att få klarhet i detta förrän i "Tidens ände".
Det finns därför många tolkningar, t.ex. har man länge tolkat "Rom" som påven i Vatikanstaden utan att tänka på att romarriket en gång i tiden var vidsträckt och innefattade de länder som idag är muslimska.
Walid Shoebat, som är f.d. muslim och f.d. PLO-terrorist har dock en helt annorlunda tolkning av profetian, som fått mycket gehör i kristliga kretsar i USA och lett en omorientering till Islam som "Odjuret":
http://www.youtube.com/watch?v=GtquNNEO7Fw
/SB

Berit sa...

I förra valet (2007 inte 2008) så blev det bråk - men presidenten är den som har makten i Kenya. Kibaki var president, nyvald president är Uhuru Kenyatta.

Odinga är kristen - jag fattar inte mulsim/sharia kommentarerna...

Anonym sa...

I den Bibliska profetia för "The End Times" berättas att människan under denna period kommer att genomlida sina största svårigheter någonsin. Och då har hon redan genomlevt två världskrig och nazism och kommunism. Förr hade man nationella gränser, innanför vilka människorna kunde leva i fred och gemenskap med sina likar, vilka dock avbröts av yttre skärmytslingar och krig från tid till annan. Idag har man flyttat in motsättningarna mellan folkgrupper i samhället och politikerna försöker göra om hela Europa genom att trampa på sina egna folk, som de föraktar. Om man läser hur de europeiska politikerna resonerar t.ex. i denna artikel:
http://bojkottaaftonbladet.wordpress.com/2013/02/18/peter-sutherland-ar-en-av-manga-globalister-bakom-mangkulturen/#comments
så framgår det att de har en gemensam agenda som står i motsättning till folkets vilja i Europa, men som samtidigt hålls hemlig.
Hur kan Maud Olofsson stå upp och säga att hon tycker att 40 miljoner afrikaner och araber skall flytta in i vårt land Sverige - och ingen politiker säger emot henne. Hon kan säga så (och de kan hålla med henne) därför att de varit på gemensamma föredrag arrangerade av dessa rika eliter, där dessa idéer framläggs på ett smakfullt sätt. Detta gör man "för världsfreden". Men vi som inte är så lättledda inser genast att detta leder till världskrig - i varje land.
/SB

Anonym sa...

Jag har därför inga svårigheter med det som Gary Kah berättar om "The World Constitutional and Parliament Association". Det kan mycket väl vara så. Vi har ju flera indikationer på detta, Illuminati, Bilderberger-gruppen etc. Och det verkar som om muslimerna är väldigt intresserade av denna "Interfaith"- gruppering, och de verkar t.o.m. vara initiativtagare. De har ju tagit över i alla länder där de fått in en fot och de kommer säkert att få kontroll över denna "världsregering" också. Och många kommer att låta sig luras, t.o.m. kristna. Tänk bara på ärkebiskop Eva Brunne och Helle Klein. Och det är vår uppgift att vara vaksamma på detta.
Alex Jones nämner i en video ett intressant citat från Hezekiel 33:6: "Men om väktaren ser svärdet (=Islam) komma och icke stöter i basunen och folket så icke bliver varnat, och svärdet sedan kommer och tager bort någon bland dem, då bliver visserligen denne borttagen genom sin egen missgärning, men hans blod skall jag utkräva av väktarens hand" osv., osv. Mycket intressanta passager.
/SB

Anonym sa...

Berit !
Då har jag fattat fel om Odinga.Min första kommentar är bara ett referat från den videon och jag utgick från att det de sade var sant. Jag skall kolla upp detta mycket nogrannare.
/SB

Anonym sa...

Berit
Letade lite om Odinga på Internet. Hur bedömer du detta dokument om Odinga ?
http://archive.org/details/BarackObamasCousinRailaOdinga-AgreementForIslamicShariaLaw
/SB

Berit sa...

Jag vet inte SB. På internet kan man hitta i stort sett vad man önskar. Det finns mängder med uppgifter om att Odinga är kristen och andra som säger att han är muslim. Samma sak om man googlar Barack Obama.
Att Odinga är högste muslimske ledaren är tvivelaktigt och han är inte den som har makten i Kenya. Det är presidenten.

Knute sa...

Raila Odinga gick i skola i Östtyskland (född 1945 tog han examen vid Magdeburgs universitet 1970), och gav sin förstfödde son namn efter Fidel Castro.

2007 lovade Odinga muslimerna i Kenya sharia-lagar om han skulle vinna valet, och underblåste de etniska motsättningarna, vilket resulterade i blodbad och en halv miljon människor på flykt.

http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2008/01/obama-islam-and.html

Anonym sa...

Knute
Väldigt intressant länk du skickade.
/SB

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.