14 april 2013

Politiskt sanktionerat rån

Den norska statistiska centralbyrån har krossat myten om att invandringen är lönsam. Nettokostnaden för en icke-västlig invandrare är 4,1 miljoner norska kronor!

Kostnaden för de cirka 15.400 icke-västliga som anlände till Norge år 2012 är 63 miljarder, netto. Att betalas av norrmännen över skattsedeln, eller i form av lägre kapacitet eller kvalitet på olika välfärdstjänster. Lägg till kostnaden för invandringen under fler år och summan blir hisnande!

Sverige tar emot många fler, men har inte som den norska staten några oljeinkomster. Och till skillnad från i Norge får galenskapen inte ens diskuteras här. 7 av 8 riksdagspartier lider av kollektiv psykos och vill ha ökad invandring från den islamiska världen.

7 Kommentarer:

gäster sa...

De ständigt pågående bestialiska attackerna av unga muslimska män mot svenska män vill politiker och media att vi ska vänja oss vid, vi ska betrakta det som lika alldagligt som trafikolyckor. Dessutom ljuger de så att tidningsläsaren eller TV-tittaren ska förväxla förövare och offer.

Som regel har förövarna lyckligtvis mycket dimmiga begrepp om islam. Men det lilla de vet eller har hört är tillräckligt för att känna sig som "Masters of the Universe".

Det finns sällan kvinnor bland offren. De våldtas istället, vilket är lätt att förklara i evolutionära termer.

http://snaphanen.dk/2013/04/14/slagtningen-er-begyndt-et-folkemord-pa-tyskere/

Knute sa...

De evigt kränkta har det inte lätt. En (muslimsk!) lärare på en skola i Oslo tecknade några streck på tavlan och på bara några minuter spreds rykten om en Muhammedteckning.

Det är inte nödvändigt att skära halsen av den norska eliten för att ta makten. De har redan klippt av tungan på Olav och reducerat pannloben till en relästation med direkt omkoppling till centrum där panikångest alstras så snart som Muhammad kommer in på scenen i en eller annan form.

http://hodja.wordpress.com/2013/04/14/en-kridtstreg-blev-til-5-muhammeder/

semit sa...

Hvad er det her for noget snavs?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VvyrICqTVIg#!

Omar Mustafa har valts in i partistyrelsen i SD.

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/samhalle/article16566023.ab

Knute sa...

Mustafa valdes in i partistyrelsen i Socialdemokraterna, inte i SD! Han kvoterades in i egenskap av muslim. Kanske sossarna trodde att ingen skulle googla på hans namn, men de bedrog sig och blev motvilligt tvungna att avpolletera honom.

En kommentar till videon:

"Sweden made a big mistake by bringing the enemy inside. Welcome the Muslims to your country is the same as welcome death to your home. As an Israeli I will pray for your best but be prepare to live in hell."

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VvyrICqTVIg#!

Knute sa...

Det finns de som anar att det endast är en strategi för socialdemokraterna, man gör sig av med islamisten Omar Mustafa för att ännu en liten tid få behålla de av oss som inte riktigt ännu är mogna för sharialand. Men sedan då?

http://petterssonsblogg.se/2013/04/14/weiderud-vill-ha-mustafa-till-varje-pris/

semit sa...

ok knute - god rettelse. SD betyder altså generelt sverigedemokraterne. Her fra København følger bloggen semit også med hvad der sker i Sverige, især sydpå. Så det er blevet til en række artikler om Sverige fra Danmark.

http://semit.wordpress.com/category/sverige/

Knute sa...

I 2012 ble det født 60.255 barn i Norge, mens det ble regist­rert 78.570 inn­vand­rin­ger til lan­det i samme tids­rom.

http://www.document.no/2013/04/hvilken-planet-bor-trond-helleland-pa/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.