12 april 2013

Rubriker från UK. år 2040

Ozon som skapas av elbilar dödar nu miljoner.

 En vit minoritet försöker fortfarande få engelska erkänt som Storbritanniens tredje språk.

 Barn från gifta, heterosexuella familjer med en mamma och en pappa mobbas i skolorna för att de är "annorlunda". Det uppmanas till tolerans.

 Skolflicka i Manchester relegerad för att hon inte bär burka.

 Japan meddelar att de inte längre konsumerar valkött eftersom valar nu är utdöda, och den vetenskapliga forskningsgruppen är arbetslös. Brittiska regeringen har informerat den japanska att grå ekorrar smakar som valkött.

 Storbritannien har nu tio universitet i Politisk Korrekthet. Professor Goldman i LSPC säger att det är fortfarande en lång väg att gå i kampen för att stoppa människor som säger vad de tycker.

Storbritanniens underskott är £ 15 triljoner och på uppåtgående. Regeringen förklarar att man kan se fram emot ett överskott om 100 år vilket är 300 år tidigare än beräknat. Premiärminister Mohammed Yousuf hävdar att en ökad tillväxt genom ökad invandring är hemligheten till framgång.

 Baby skapad på naturlig väg. Forskare förbryllade.

 Iran fortfarande isolerat. Fysiker uppskattar att det tar minst tio år till innan radioaktiviteten minskat till säkra nivåer.

 Frankrike pläderar för global hjälp efter att ha övertagits av muslimska länder. Inget annat land träder fram.

Jose Manuel Rodriguez Bush säger att han kommer att ställa upp för andra period som USA: s president i 2042.

 Posten höjer priset på frimärken till £ 28 och minskar postutdelning till enbart onsdagar.

 Efter tio år och en £75.8 miljarder studie, som beställts av Labour Party, visar forskare att kost och motion är nyckeln till viktminskning.

Medelvikt för en brittisk man har sjunkit till 115 kg.

 Högsta domstolen fastställer att bestraffning av brottslingar bryter mot deras medborgerliga och mänskliga rättigheter. Offer ska delvis hållas ansvarig för brott.

 Medellängden för professionella basketspelare är nu 2 meter 80 cm.

 Ny lag kräver att alla nagelklippare, skruvmejslar, flugsmällor och upprullade tidningar måste registreras som dödliga vapen senast januari 2045.

 Skattemyndigheten sätter lägsta skattesatsen på 10 år till 75 procent.

 Bradford vinner FA-cupfinalen mot Hindu Hornets 4-1.
 H/T Roger

0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.