23 april 2013

Största möjliga tystnad

Du kan snacka med en norrman, dansk, tysk, amerikan och säga ordet invandring utan att någon höjer på ögonbrynen. Men just i Sverige och i synnerhet Stockholm är det tabu. Anledningen är förstås att Stockholm växer mest i Europa. Folk rusar runt i stan med något desperat i blicken, bostadsbrist och skenande bostadspriser, alla pratar om det men ingen törs prata om orsaken till det.

Pratar flickor med varandra om risken för våldtäkt? Nu inför den varma årstiden borde de göra det. Om inte annat skulle det fungera som terapi. Officiellt väntar förstås ingen våldtäktsvåg.

Rädslan och självcensuren gör folk humorlösa. Jämför med New York där man kan kosta på sig ett skämt till en person man aldrig kommer att träffa igen, ett sätt att uthärda anonymiteten, ett socialt smörjmedel. Sällan eller aldrig i Stockholm.

5 Kommentarer:

Knute sa...

Äkta halal - äkta djurplågeri

Hvorfor skal frivilligt indvandrede mennesker have lov at gøre vores liv her i Vesten besværligt med deres krav til køds “renhed”? Hvorfor skal vi overhovedet tvinges til at overveje, om dyr skal lide unødigt, når de slagtes?

I dag “smutter” tonsvis af halalkød ud i Europas kølediske, fordi der ikke på slagterierne er den samme påpasselighed over for de vantro hjemmeføddinges følelser. Så hvis du vil undgå, at din pizzatopping inderholder kød fra en ko, som det har taget fem minutter fyldt med panik og smerte at dø, spændt fast i en såkaldt kasteboks med alle fire ben i vejret, så er du på herrens mark. I 2011 veg EU nemlig i sidste øjeblik tilbage for at forlange tydelig mærkning af kød, der er tilvejebragt uden bedøvelse - af frygt for at såre bestemte religiøse grupper. Pludselig må vi ikke vide, hvad vi spiser.

Jeg har tænkt over, om EU burde forbyde rituelle slagtninger i de 27 medlemstater, men jeg frygter, at EU-centralisterne og EU-domstolen vanen tro vil misbruge sådan et forbud til at blande sig i alt muligt andet; i sidste ende må det være borgerne, vælgerne i det enkelte land, der selv må afgøre, om de vil tillade hanekampe, tyrefægtninger og religiøse slagtninger. Til gengæld har forbrugerne krav på at vide besked, så de kan fravælge varen, ligesom vi burde overveje et forbud mod import af dyreplagede kødvarer.

http://blogs.jp.dk/messerschmidt/2013/04/17/%c3%86gte-halal-%c3%a6gte-dyreplageri/

Knute sa...

Sveriges väg mot förvandling till ett land i tredje världen, är titeln på ännu ett angeläget inlägg på bloggen Vår stund i Sverige.

En intressant kommentar:

"Därför så tror jag nog att jag med säkerhet kan säga att Pierre Schori och kultureliten är dödskallar tillsammans med borgerligheten och vänsterpolitikerna i riksdagen. Jag tror inte att de kommer att förstå det ens när de brinner i helvetet, men så är det. Däremot så vet jag inte med säkerhet hur det kommer att gå med vårt kära Sverige. Men du är inte dödskallen i alla fall! Jag som själv är en kontroversiell bloggare vet att dina axlar tyngs för att du måste skriva som du gör, men så ska det vara om man inte är en dödskalle."

http://varstundisverige.blogspot.se/2013/04/svereiges-vag-mot-forvandling-till-ett.html

Knute sa...

Et Tips: Se den svenske film “PLAY”, man tiltror næppe at den kan være svensklavet… Her styrer Blatter og Svennebanan er prügelknäbe under deres egen PK… Men det der er gåsehudsfremkaldende er at det er børn…. SE DEN og mærk hvad svensken lever under… Mens der kniber læberne sammen i det Europæiske Nordkorea…

http://www.uriasposten.net/archives/47586#comment-1517165

De svarta pojkarna i filmen utövar en förfärande makt över sina offer. Dessa gör inte motstånd, ringer inte polisen, är inte rasister, har inte förtjänat behandlingen. De är apatiska av skräck men vet att världen ser ut så här. Hot, makt, gäng och tråkningar mot svennar, det vill säga töntar, är en del av skolvardagen.

http://everykindapeople.blogspot.se/2011/11/filmen-play.html

Knute sa...

1000 våldtäkter i Stockholm på 7 månader

Stockholms Län har 2.135.865 invånare. I hela Danmark – 5.580.516 invånare – anmäls på ett helt år mellan 420 och 490 våldtäkter.

http://snaphanen.dk/2013/08/09/1000-voldtaegter-i-stockholm-pa-7-maneder/

Knute sa...

95% of Child Rape and Molestation Convictions in the UK Were Committed by Muslims

http://shariaunveiled.wordpress.com/2013/08/06/95-of-child-rape-and-molestation-convictions-in-the-uk-were-committed-by-muslims/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.