06 april 2013

Världen blir inte varmare

Förutsägelserna var fel och det har de varit under ganska lång tid.

     

Diagrammet visar i detalj hur hastigheten på den globala uppvärmningen har överskattats enormt. Men dessa prognoser har haft en förödande inverkan på de räkningar vi betalar, från uppvärmning av bostäder, till bensin och till de enorma summor som slösas på grupper och sammankomster för att minska koldioxidutsläppen.
Men är det någon som tror att politikerna kommer att stoppa sin krusad med våra pengar?
Hela artikeln här

*Vänstern skyller fortfarande i stort sett allt de kan på "Global Uppvärmning", till och med asteroider, och det är svårt att ta dem på allvar.

*De troende predikar alltid att väder inte är klimat ... om det inte förstås, är varmt ute.

* Minskningen av den arktiska havsisen överskattades på grund av ett räknefel, och i september förra året satte den Antarktiska havsisen ett nytt rekord: "Den mesta mängd som någonsin uppmätts."

1 Kommentarer:

Reale Pelle sa...

Det är många som driver affärsidén att skrämmas för att få makt och pengar: Miljöpartister, Greenpeace och WWF. Att du tar upp isen i Antarktis ger tillfälle till en tydlig illustration.

WWF annonserar runt hela landet: 7 gånger Sverige har smält bort. Bli isbjörnsfadder.

Och många flera bud om katastrofen i Arktis. Dom utgår från det förhållandet att utbredningen av isen på havet i september var den lägsta som någonsin uppmätts. Men den hade inte smält bort utan tryckts ihop av en långvarig storm till extremt höga vallar av drivis.

Vad dom inte nämner är att isen sen frös till i snabbare takt än någonsin noterat.

På DMI kan man kolla läget varje dag:

http://www.dmi.dk/dmi/index/hav/the_arctic/havisareal.htm

Där ser man att den idag är större än fyra av de senaste åtta åren. Ingen som helst fara alltså. Men WWF fortsätter sina annonser den dag som idag är. Miljöpartister skräms med Arktis i debattartiklar varje vecka.

Din anmärkning om rekordisen runt Antarktis är synnerligen viktig. En seriös debattör skulle veta att polarisarna svänger i motfas. Under 30 år minskar den i norr och den i söder tilltar. Sen blir det tvärtom under 30 år.

Av detta framgår att vare sig WWF eller Miljöpartiet håller sig med seriösa debattörer.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.