03 april 2013

"VIK-INGA muslim"

En utställning på Historiska muséet i Stockholm påstår att "för tusen år sedan fanns inte landet Sverige och inga svenskar". Den nu levande svenska befolkningen skulle alltså inte ha något med vikingarna att göra. Några bevis i form av DNA presenteras dock inte.

För några år sen lät det svenska Riksantikvarieämbetet "Vik-Inga Muhamed" symbolisera vikingen vid en utställning på Birkamuséet. Det är politisk propaganda som har många år på nacken, en produkt av pseudovetenskaplig undervisning och inlärt nonsens som sedan årtionden översvämmar våra universitets humanistiska fakulteter.

   Spydpigen: "VIK-INGA muslim"

3 Kommentarer:

Knute sa...

Han var radikal politiker og flyttede til en ghetto – nu er han ikke radikal længere

http://denkorteavis.dk/2013/han-var-radikal-politiker-og-flyttede-til-en-ghetto-nu-er-han-ikke-radikal-laengere/

Anonym sa...

Gå och ta ett DNA prov själv och kolla hur många procent arab du själv går och bär på.

Knute sa...

Anonym, det är ganska svårt att veta hur man ska tolka din kommentar.

Skandinaverna har levt isolerade under en lång tidsperiod, ända sedan istiden. Arvsanlagen i Haplogrupp I1 är ursprunget till att vuxna av nordeuropeisk härkomst kan smälta mjölksocker, liksom egenskaper som ljust hår och ögonfärg.

"Invandrare förde hit jordbruket" var rubriken överst på alla svenska tidningars förstasidor för något år sedan.

Invandrare? Det hände ju för 5000 år sedan. Men det är klart, då måste vi som deras efterkommare vara positiva till dagens massinvandring, och inse att det inte finns några svenskar.

För övrigt var det en begränsad invandring. Folk lärde sig gå över från jakt och fiske till jordbruk utan att behöva byta gener. Det var som med uppfinningen av hjulet, som gick den andra vägen, från Danmark ända till nuvarande Irak. Detta skall ha skett cirka 3500 f.Kr.

http://everykindapeople.blogspot.se/2008/09/danskarna-uppfann-hjulet.html

http://everykindapeople.blogspot.se/2008/09/den-hpnadsvckande-historien-om-vra.html

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.