18 maj 2013

Benvenuti a RomaSkaror av muslimska män vandrar i centrala Rom och ropar Allahu- Ahkbar.

Men det finns ju ingen anledning att känna sig obehaglig till mods, eller hur ? Det vore ju bevis på islamofobi. De predikar ju bara fredens budskap och har inte alls för avsikt att skrämma någon, än mindre planer på att lägga under sig Västvärlden.

Det är ju bara dumt att oroa sig.

4 Kommentarer:

Anonym sa...

Politikerne alene er ansvarlige for importen af alle de mentalt retarderede personer.
Det skal politikerne stilles til regnskab for!!!

falkeøje

Knute sa...

På sitt 85-årskalas knackade vår moster i glaset och sa till den församlade släkten att ni kan sluta tjata på mig att jag ska sluta röka, för det kommer jag aldrig att göra. Om ni däremot vill glädja mig ska ni rösta på Sverigedemokraterna i nästa val.

I tysthet hade politikerna bytt våra liv åt oss. Utan att någon någonsin hade frågat oss om vår mening hade vi påtvingats ett samhällssystem med mångkultur och extrem massinvandring som aldrig hade fungerat någonstans i världen eller historien. Som försöksmöss var vi inkastade i ett jättelikt socialt och demografiskt experimentlaboratorium utan någon möjlighet att ta oss ut. Vi fick höra att vi skulle känna oss berikade. Annars var vi rasister.

http://snaphanen.dk/2013/05/18/sondagskronika-vi-bytte-vara-liv/

Berit sa...

Argus, så som jag uppfattar den förkortningen ser jag inte sambandet.
Se Urban dictionary.

Knute sa...

Muslim screaming “Allahu akbar” holds knife to tourist’s neck at Rome’s Colosseum. What could be more wonderfully romantic than Ramadan in Rome?

http://www.jihadwatch.org/2015/07/muslim-screaming-allahu-akbar-holds-knife-to-tourists-neck-at-romes-colosseum

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.