23 maj 2013

Det nya normala

         

Den stora händelsen i Storbritannien är naturligtvis det brutala mordet i Woolwich, en förort till London.

Daily Mail har mängder med foton och en video och som ni kan se skedde det hela i fullt dagsljus framför ett antal vittnen och förövarna var inte alls rädda för att bli övermannade. De förklarade högt och tydligt sitt motiv.
Under attacken skrek de två männen 'Allahu Akbar!' upprepade gånger och bad vittnen att filma mordet med sina mobiltelefoner.

INGEN INGRIPER!
Det tog 20 minuter för polisen att komma på plats. Den första grupp som anlände hade inga vapen så man fick invänta grupp nummer två som hade en kvinnlig beväpnad konstapel.

Cameron avbröt sin tysklandsresa: "Vi har drabbats av dessa attacker tidigare, vi har alltid slagit tillbaka dem," sade Mr Cameron. "Vi kommer inte att kuvas, vi kommer aldrig att ge oss."

Hur då, frågar jag mig. Vem kommer att slå tillbaka?

20 minuter innan polisen kommer och ingen av de närvarande som ingriper utan bara står och tittar på som om det vore vilken vardagshändelse som helst.
Cameron och andra politiker som har möjliggjort detta - som underlättar och uppmuntrar det och som gömmer sig bakom advokater och livvakter och försöker låta som Churchill.
Kommer ni en dag att få betala priset?

Om man opponerar sig mot mord som detta är man omedelbart klassificerad av Sveriges television: "Högerextrema grupper har protesterat mot mordet"

6 Kommentarer:

Knute sa...

Cameron ljuger: “Det här är ett förräderi mot islam. Det finns ingenting i islam som motiverar denna fruktansvärda handling.”

Knute sa...

Mobiltelefonvideoen af en afrikansk islamist, som indsmurt i blod og med en kød-økse i hånden erklærer Storbritannien krig:

»Vi sværger ved den almægtige Allah, at vi aldrig vil holde op med at kæmpe, før I lader os være. Jeres folk vil aldrig kunne føle sig sikre. Vi gør kun dette, fordi muslimer hver dag bliver slået ihjel af britiske soldater. Vi må bekæmpe dem, som de bekæmper os. Øje for øje og tand for tand.«

http://www.jyllands-posten.dk/protected/premium/international/ECE5513879/oeje-for-oeje-og-tand-for-tand/

Knute sa...

Jihad i Stockholm, byen i flammer for femte nat i træk - 13 personer anholdt.‏

Kommentatorerne gætter på sociale årsager til urolighederne. Men ingen af dem har åbenbart hørt om jihad. Ole G.

http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5515419/stockholm-i-flammer-for-femte-nat-i-traek/

Knute sa...

BBC:s första impuls efter ter­ror­hand­lingen var att ringa hat­pre­di­kan­ten som inspi­rerade mördarna och fråga om hans åsikt.

http://www.document.no/2013/05/utglidning/


Knute sa...

Is David Cameron a false flag operative?

David Cameron backed violent fascist UAF organization that featured London jihad murderer as a speaker.

Video evidence has been discovered that links the British Prime Minister to Woolwich murder.

http://sheikyermami.com/page/2/

gäster sa...

Om under ett mord mördaren skulle skrika “Heil Hitler” och rättfärdiga sitt brott med teser från Mein Kampf, skulle ingen tvivla på att mordet hade något att göra med nazism.

Om emellertid mördaren ropar - som skedde nyligen i London-Woolwich - “Allahu Akhbar”, då marscherar en hel armé av välbetalda professionella lögnare snabbt upp för att få oss att tro att attacken naturligtvis inte har någonting att göra med islam.

http://gatesofvienna.net/2013/06/london-violence-and-islam/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.