11 maj 2013

Detta tiger media om

   

Enligt valregistreringsregistret, är Ariel Castro, kidnapparen i Cleveland en registrerad Democrat. Han var också den påstådda ledaren bland de tre Castro bröderna, som arresterades den här veckan och ägaren av huset på 2207 Seymour Ave., där de tre kidnappade kvinnorna hållits i fångenskap i över ett decennium. (American Thinker)

Varför är detta viktigt?
När ett brott eller en skandal får nationell uppmärksamhet, är mönstret i media att antingen identifiera gärningsmannen som en Republican eller håll tyst - och om de inte antyder någonting kan vi vara säkra på att den skyldige är en Democrat.

När identitet eller partitillhörighet är okänd, är mönstret att man spekulerar offentligt om möjligheten att den kriminelle är en konservativ, kristen, vit, Republican och en Tea Party medlem - och aldrig att han kunde vara en latinamerikansk Democrat som spelar bas i ett meringue-band.
I dagens läge är identiteten hos en gärningsman alltid en politisk fråga, särskilt när ett brott begås av män mot kvinnor.

Från Paul Beane, KFYO radio, Lubbock, Texas:

"Fort Hood skytten är en muslim och en registrerad Democrat. Virginia Tech skytten skrev hatbrev till George Bush och hans personal och han var en registrerad Democrat. Skytten i Aurora Colorado var anställd vid Obamas valkampanj och deltog i Occupy Wall Street. Han var en progressiv liberal och en registrerad Democrat. Skytten i Newtown hatade kristna och var en registrerad Democrat. Skyttarna i Columbine High School var för unga för att rösta, men båda deras familjer var progressiva liberaler och registrerade Democrats."

Det är inte hälsosamt när en stor del av landets befolkning, inklusive män och kvinnor i alla nyanser och etnisk bakgrund, systematiskt och orättvist förtalas och trakasseras av en annan del av befolkningen med hjälp av media och det politiska etablissemanget.

.

2 Kommentarer:

Olli Rein sa...

Vad säger t.ex. fetknoppen Michael Moore om detta då. Han har väl haft åsikten att skyttarna vid Columbine High Schoolmassakern alla tillhörde den vita högern, de han i en av sina böcker kallar Korkade vita män. Kan han tänka om? Jag tror inte att han ens vill, även om det skulle vara till 100 % bevisat att hans skurkar var de rättrogna, medan hans rättrogna var skurkar.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Ungefär samma taktik som i Sverige. Det rapporteras alltid när det är en sverigedemokrat, även om det så handlar om parkeringsböter. Om sjuklövare har fifflat verkar det inte lika viktigt. Vet inte hur vanligt det är i Danmark men det blev ju ett smärre drev härförleden då Marie Krarup hade glappat i NZ om maorier.

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.