31 maj 2013

Hur många skolor köper in iPads till alla?

Jimmie Åkesson: "Det har aldrig tidigare lagts så mycket pengar på invandrartäta förorter som det görs idag. I Husby är lärartätheten extremt hög, man har nybyggda bibliotek och ungdomsgårdarna har generösa öppettider. Man har öst pengar över föreningslivet och alla skolelever har fått en egen surfplatta. När statsministern talar om att lösningen är ännu mer ekonomiska resurser är han inte trovärdig."

Husby-rektor: "Jimmie Åkesson har fel. Eleverna i Husby får inte någon surfplatta. Högstadieeleverna får däremot låna varsin Ipad under skoltiden."

Skillnaden verkar vara hårfin. Inte ens sjunde generationens iPad hjälper om man har ångest över vad Allah vill att man ska hitta på. Säkrast att bränna en bil till om man inte mår toppen. Kort stubin och avundsjuka, vilka typer! Vilka fysionomier! Men de akademiska typerna på TV fattar ingenting.

Svenska folket är i särklass försvarlöst. Vi är vana vid att klara oss själva och slippa prata med andra. Den här invasionen var vi helt oförberedda på. Ska vi bete nu plötsligt bete oss som tjusiga multikulturalister och prata med främlingarna om deras egendomliga fobier mot kvinnor och jag vet inte vad?

8 Kommentarer:

Christer sa...

En tre år gammal iPad, hanterad av ett högstadiekids, lär inte ha något högt restvärde.

I princip är detta lika med att skänka bort dessa iPads.

Skulle inte förvåna mig om de uppgraderas varje gång en ny version kommer ut. Allt annat vore rasistiskt.

Kanske alla dessa iPads underlättade Command & Communication när Megafonen gav styrkorna marschorder.

Anonym sa...

Om man "mattbombar dessa områden med Ipads, Iphones insvepta i 1000-lappar, kommer bilar fortfarande att brinna,det är en strid om makt, varken mer eller mindre.

Anonym sa...

Svenskarna har blivit ett av världens mest fega folk. En svensk tiger betyder en svensk håller käft, "egentligen tycker jag..men.."Den groteska ansvarsfriheten hos dem narcissistiska opinionsbildarna som inte kan se en generation bort när en kultivering av ett hat gentemot ens egen kultur blivit realitet och en grogrund för global terrorverksamhet som kostar inte bara i pengar men ofantligt mycket i lidande och (typiskt svenskt, fast mot svenssons)kontroll samhälle. Tack så mycket att få ha varit ett experiment som man i världen skakar på huvudet åt, ett land som sedan länge gått från föregångsland till ytterligheternas land. Man säger i Husby att man inte lyssnar, vilka man egentligen inte lyssnat till är dig och mig!!

Finland fick svidande kritik från Sverige för ett antal år sedan när man ville hantera landets problem före man kunde ta hand om nya situationer i samhället.

Det är förbannat orättvist speciellt mot alla folkgrupper som funnit ett hem och identitet i Sverige när dem jämställs med kolonisatörer som är kriminella och saboterar, som inte skickas ut, DET är racism!

Fega ..någonstans i Sverige..Svenskar, you made your bed

Sven

Knute sa...

“Det är djupt tragiskt att naturen inte är rättvis i sin fördelning av begåvning. Men vi måste förhålla oss till verkligheten och inget annat, om vi skall kunna åstadkomma en lindring av problemet, för helt går det inte att lösa.

Det handlar inte om brist på möjligheter, fattigdom etc. då skolorna i förorten ofta får 50 procent mer per elev än skolorna i etniskt svenska områden.

Men invandrarelever från MENA och Afrika klarar i lägre grad av att lyckas i svensk skola trots extrastöd pga av de i m e d e l t a l har en lägre kognitiv förmåga än svenska elever. Det gör dom chanslösa på en meritokratisk arbetsmarknad där även helsvenska ungdomar har svårt att få jobb.

Sverige är öppet mål och gratis allt men de får ändå inte in pucken. Det skapar frustration och besvikelse hos de som inte lyckas. Svenskar som invandrare. Invandrarna upplever att de orättvist får sitta på avbytarbänken och se svennarna göra mål. Vänstern underblåser dessa känslor genom att hela tiden förklara allt i termer av svensk diskriminering, främlingsfientlighet, rasism och a l d r i g i termer av faktisk kognitiv förmåga. Vad får man som resultat? Samhällshat, etniska motsättningar, kriminalitet och kravaller!”

http://snaphanen.dk/2013/06/01/paulina-neuding-how-to-explain-the-swedish-riots/?replytocom=196696#comment-196696

Knute sa...

11-årig ​​tysk skolflicka på sjukhus med allvarliga skador efter att ha misshandlats av 15 muslimer.

http://danmark.wordpress.com/2013/06/02/11-arig-tysk-skolepige-slaet-til-hospitals-ophold-med-flere-alvorlige-kvaestelser-af-15-muslimer/

Knute sa...

”Vetenskap. Ett forskarlag från flera europeiska länder, däribland Sverige, har gjort en alarmerande upptäckt. Europas befolkning går en dyster framtid tillmötes och blir allt dummare i ett oroväckande högt tempo.”

http://nationaldemokraten.dk/en-katastrofal-udvikling-2/

Knute sa...

EUROPÆERNE RENDES OVERENDE DEMOGRAFISK OM 20-30 ÅR. VI KAN KUN HÅBE PÅ ØKONOMISK KOLLAPS I GOD TID FORINDEN. SÅDAN ER DET.

http://danmark.wordpress.com/2013/06/03/europaeerne-rendes-overende-demografisk-om-20-30-ar-vi-kan-kun-habe-pa-okonomisk-kollaps-i-god-tid-forinden-sadan-er-det/

Knute sa...

Forstadsungdom fra Sverige på røvertokt i Norge

http://www.document.no/2013/06/forstadsungdom-fra-sverige-pa-rovertokt-i-norge/

Skicka en kommentar

Vi uppskattar dina kommentarer men kan bara publicera dem om du skriver namn eller signatur! Det går annars inte att veta vilken Anonym man diskuterar med.